Horoscop 7 februarie 2022. Zodiile care au noroc azi

Publicat pe

Horoscop 7 februarie 2022. Este o zi cu noroc pentru unele zodii! Planetele se aliniază în așa fel pentru unele zodii încât ziua de 7 februarie nu este o zi de luni grea, ci una plină de oportunități și uși deschise. Indiferent că este vorba despre dragoste sau carieră, norocul este la el acasă pentru unele zodii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 februarie 2022 Berbec

Berbecii se simt obosiți astăzi și își vor intra greu în fire, pentru a rezolva treburile pe care le au astăzi de rezolvat. Nu vor da mare randament, dar o vor scoate la capăt. Pe seară se recomandă odihnă, nu amânați somnul dacă vă simțiți obosiți. E mai importantă o oră de somn decât un episod de serial! Nu uitați asta!

Horoscop 7 februarie 2022 Taur

Taurii sunt energici astăzi și vor face multă treabă. Cei care au funcție de conducere vor sta încontinuu cu gura pe angajați să muncească. Acest lucru vă va crea ceva antipatii, dar cel puțin vor merge treburile ca pe roate, iar la final toată lumea are de câștigat.

Horoscop 7 februarie 2022 Gemeni

Aveți planuri mari pentru această zi, mai ales pe seară, când veți organiza ceva special cu partenerul de viață și cu câțiva prieteni. Astăzi a venit norocul peste voi. Orice ați face, vă merge bine, primiți ajutor de unde nu sperați, apar oferte și oportunități.

Horoscop 7 februarie 2022 Rac

Racii se simt obosiți astăzi și nu reușesc să dea mare randament. Vor fi și destul de irascibili și nu e exclus să intre în conflict astăzi cu cineva, potrivit astrelor. Mai bine faceți o plimbare pe jos, în natură cel mi indicat, nu la mall, inspirați adânc, limpeziți-vă mintea și permiteți gândurilor rele să plece.

Citește și: Costin Craioveanu a negat că ar fi bătut-o pe Mihaela Cernea, soția lui:„Cum să bat o femeie când…’

Citește și: Adela Popescu are COVID-19 a doua oară:„Îmi curge nasul și gâtul mă doare’. Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Horoscop 7 februarie 2022 Leu

Leii nu se simt deloc bine astăzi. Dacă starea asta de rău persistă e necesar să mergeți la doctor! Astăzi nu veți fi în stare să faceți nimic. N-ar strica să ieșiți la aer, să faceți o meditație, yoga sau să spuneți o rugăciune, fiecare cu ce rezonează. Important e să vă liniștiți și să nu forțați nimic. Toate la timpul lor.

Horoscop 7 februarie 2022 Fecioară

Fecioarele au energie astăzi și vor face destule lucruri. Totodată, au fler la afaceri azi și vor realiza o tranzacție importantă, iar norocul vă ajută. Aveți Acolo Sus mai mulți îngeri păzitori care sunt mereu pe fază când le cereți ajutorul. Nu uitați să le și mulțumiți pentru asta!

Horoscop7 februarie 2022 Balanță

Balanțele au mult noroc astăzi și totul le merge strună! E posibil să înceapă săptămâna și cu conturile pline, în urma unui contract important semnat cu ceva vreme în urmă. Ați tras tare în ultima vreme, iar acum apar recompensele.

Horoscop 7 februarie 2022 Scorpion

Scorpionii impresionează pe toată lumea cu priceperea lor. Astăzi sunt foarte inspirați și îi scot din încurcătură pe colegi. Nu vă epuizați toată energia, totuși, mai păstrați și pentru voi. Nu faceți nimic dacă ajungeți cu bateriile pe zero.

Horoscop 7 februarie 2022 Săgetător

Săgetătorii se simt obosiți astăzi și nu vor putea da cine știe ce randament. Se recomandă odihnă azi, stați departe de oamenii toxici, țineți la distanță gândurile negative și ori de câte ori apare o frică sau o nemulțumire, înlocuiți-le cu ceva pozitiv din viața voastră.

Horoscop 7 februarie 2022 Capricorn

Capricornii gestionează astăzi foarte bine afacerile, fiind foarte inspirați în a delega sarcinile. În dragoste vă merge minunat și nu degeaba i se spune lui februarie luna iubirii. Pentru voi, cel puțin, așa este și acum este timpul să acționați dacă vă place cineva sau amânați de prea mult timp acea invitație la cafea. Acceptați ce se întâmplă și vedeți pe parcurs cum va fi!

Horoscop 7 februarie 2022 Vărsător

Vărsătorii impresionează astăzi pe toată lumea cu farmecul lor personal. Ceilalți vor fi atât de încântați încât le vor face și treaba la serviciu. Dar nu profitați acum de acest moment, nu exagerați cu responsabilitățile pasate altora. Și nu uitați să mulțumiți pentru ajutor. Eventual, nu doar cu vorbe. Un mic cadou, o primă sau o floare nu strică să oferiți.

Horoscop 7 februarie 2022 Pești

Peștii au multe idei astăzi  și ele sunt și bune, așa că sunt puse în practică la serviciu. Vor stârni aprecierea tuturor. Acasă este liniște și bine, Cupidon a venit mai devreme la voi și a adus iubire în cuplu, înțelegere în familie și totul pare să fie așa cum așteptați de ceva timp. Meritați!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter