Horoscop 9 martie 2021. O zi cu nervi întinși la maximum

Publicat pe

Horoscop 9 martie 2021. O zi destul de dificilă, în care încă nu ți-ai intrat în ritm, iar nervii îți sunt întinși la maximum. Iată ce te așteaptă, în funcție de zodie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 9 martie 2021 Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului simt nevoia să se descarce, să caute un umăr pe care să îşi aşeze capul câteva minute şi să îşi spună oful. Vorbiţi despre problemele voastre mai ales cu cei apropiaţi din familie.

Horoscop 9 martie 2021 Taur

Sunteţi gata să vă apucaţi de treabă astăzi, dragi Tauri. Rămâneţi motivaţi şi munciţi pentru visurile pe care vreţi să le transformaţi în realitate. Fiţi perseverenţi şi înţelegători cu cei din jurul vostru.

Horoscop 9 martie 2021 Gemeni

Aveţi mai multă încredere în voi, dragi Gemeni. Este foarte important să vă acordaţi timp şi să vă sprijiniţi în vederea anumitor acţiuni, fie ele în plan amoros, fie în plan financiar.

Horoscop 9 martie 2021 Rac

Decorul cosmic de marți te cufundă în psihicul tău, dragă Racule. Luna intră în Vărsător orientat spre viitor și formează o conexiune puternică cu Marte hiperactiv.

Horoscop 9 martie 2021 Leu

Relațiile par să-ți domine concentrarea astăzi, Leule. Luna rătăcește prin Vărsătorul excentric, direcționându-ți energia către aspecte de parteneriat – de afaceri, romantice sau platonice.

Horoscop 9 martie 2021 Fecioară

Ca Fecioară, face parte din munca vieții tale să te hrănești prin minte, corp și suflet. Această poveste despre sănătatea dumneavoastră generală este evidențiată astăzi, pe măsură ce Luna se deplasează în Vărsător.

Horoscop 9 martie 2021 Balanţă

Balanța se simte ca și când s-a ridicat o greutate de pe umerii săi. Luna face o croazieră către Vărsător, direcționându-ți atenția spre petrecerea timpului liber, dragoste și alte activități similare.

Horoscop 9 martie 2021 Scorpion

Pentru Scorpion, găsirea vocii sale interioare este extrem de importantă. Așteptați-vă ca oamenii să vă contacteze, deoarece vor să vă angajeze și să vă audă perspectiva, dar aveţi nevoie de o mare încredere în voi.

Horoscop 9 martie 2021 Săgetător

Pentru Săgetător, universul pregătește o surpriză. Chiar dacă poţi să simţi acest lucru, nu ştii exact la ce să te aştepţi. Nu uitați de un atu important pe care îl ţineţi de ceva vreme, este momentul să îl folosiţi.

Horoscop 9 martie 2021 Capricorn

Astăzi, nativii zodiei Capricorn se resimt după un weekend prelungit la munte. Ai petrecut alături de prieteni, te-ai distrat si te-ai simțit bine, așa că o noua săptămână de muncă nu e tocmai pe placul tău.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey.Ce au spus despre Prințesa Diana

Citește și: Olimpia Melinte a dezvăluit sexul bebelușului și… secrete din căsnicie. S-a măritat la 22 de ani cu iubitul din liceu:'Am crescut unul alături de celălalt'/ INTERVIU

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste:„A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea’/ EXCLUSIV

Horoscop 9 martie 2021 Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător ziua de marți aduce numai lucruri frumoase. Te trezești cu un tonus de invidiat si molipsitor pentru toti cei din jur. În plan profesional, totul merge ca la carte.

Horoscop 9 martie 2021 Peşti

Peștii au nevoie să se gândească mai mult la propria persoană si la starea lor de sănătate. Ultimele săptămâni te-au cam obosit si ar fi cazul să faci un control de rutina.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter