Horoscop arboricol. Află ce copac reprezintă zodia ta și ce trăsături îi sunt asociate!

Publicat pe

Zodiacul arboricol (cunoscut și ca zodiacul druidic sau zodiacul celtic) provine din tradițiile celtice, fiind creat de druizi (preoții celți). Zodiacul arboricol caracterizează în special firea nativilor. Zodiacul arboricol este format din 21 elemente – 21 arbori.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Măr – Dragoste

Date: 25 iunie – 4 iulie; 23 – 31 decembrie

Încântător, atractiv, cu o aura plăcută, este o fire aventuroasă, căreia îi place flirtul, este sensibil și întotdeauna îndrăgostit. Vrea să iubească și să fie iubit, este un partener tandru și credincios. Foarte generos, cu talente științifice. Trăiește în prezent, îi place să filosofeze. Are o tinuta morala ireprosabila si este un excelent mediator. Ii place sa ii ajute pe cei din jur, pentru ca numai astfel se simte implinit.

Frasin – Ambiție

Date: 25 mai – 3 iunie; 22 noiembrie – 1 decembrie

Vivace, impulsiv, foarte atractiv, este ambițios, inteligent și talentat. Nu-i plac criticile și obișnuiește să se joace cu focul. Este o persoană de încredere, credincioasă și un partener de viață prudent, care acționează mai mult după ce-i dictează creierul decât după ce-i spune inima. Pentru Frasin este foarte important sa isi pastreze libertatea, independenta si identitatea personala. Cu toate acestea, este un partener de incredere, prudent si serios, fidel in relatiile sentimentale.

Fag – Creativitate

Date: 22 decembrie

Este caracterizat prin bun gust, concentrare pe aspectul exterior. Își organizează cu grijă viață și carieră, este materialist, strangator, nu risipește banii. Nu se implică în acțiuni riscante dacă nu are ceva de câștigat, are grijă de corpul sau, este un companion excelent și un lider performant. Fagul este un bun conducator, desi uneori nu este foarte hotarat si isi asuma riscuri nejustificate.

Mesteacăn – Inspirație

Date: 24 iunie

Vivace, atractiv, elegant, prietenos, modest. Nu-i plac excesele de niciun fel, nu e pretențios și urăște tot ce este vulgar. Se da în vânt după aventurile în natură. Este calm și nu foarte pasional, însă plin de imaginație. Reușește să creeze în jurul sau o atmosfera calmă și prietenoasă. Este calm si se enerveaza la fel de greu cum se entuziasmeaza, dar are o imaginatie bogata si stie sa creeze o atmosfera placuta in jurul lui.

Cedru – Încredere

Date: 9-18 februarie; 14-23 august

Frumos, mândru, știe ce vrea și se adaptează perfect în orice condițîi. ÎI place luxul, este ușor arogant și se poate uită de sus la unii oameni. Are o încredere de sine fantastică, este determinat și puțin nerăbdător. Îi place să ii impresioneze pe ceilalți cu talentele sale. Are un optimism molipsitor și obișnuiește să ia foarte repede deciziile. Cedrul este foarte hotarat, adesea nerabdator. Este talentat, muncitor, optimist si rezistent la stres.

Castan – Onestitate

Date: 15-24 mai; 12-21 noiembrie

Deși este foarte frumos, nu vrea să atragă atenția. Are un simt dezvoltat al dreptății, este un diplomat înnăscut, însă se irită destul de ușor, de multe ori din pricina lipsei de încredere de sine. Câteodată își da aere de superioritate și se simte neînțeles de ceilalți. Are dificulăți în a-și găsi un partener de viață. Este vesel din fire, dar poate fi un companion suspicios, dificil, care se simte jignit din orice, pentru ca nu este foarte sigur pe sine.

Chiparos – Credință

Date: 25 ianuarie – 3 februarie; 26 iulie – 4 august

Puternic, musculos, se adaptează în orice condiții, ia de la viață tot ce e mai frumos, este optimist și mulțumit cu el însuși. Nu-i place singurătatea, este un ământ pasional, credincios. Totuși, este temperamental, nu ține cont de reguli și vrea tot timpul mai mulți bani și mai multe informații. Chiparosul este iute din fire, rebel, uneori brutal. Poate fi sarcastic iar ironia lui este muscatoare. Indura cu stoicism orice lovitura, invatand astfel sa infrunte greutatile.

Ulm – Noblețe

Date: 12-24 ianuarie; 15-25 iulie

Plăcut, modest, nobil, vesel, dar totuși neiertător, îi place să conducă, nu să fie condus. Este onest, credincios, îi place să ia decizii în locul altora. Este generos, are un simt practic și al umorului foarte dezvoltate. Este exigent si nu ii inghite pe cei care fac greseli, dar altfel este un jovial. Este un nonconformist si nu ii agreaza pe cei care merg pe carari batute. Nu suporta persoanele egoiste si este adeptul dreptatii si al tolerantei. Este generos si are simtul umorului.

Smochin – Sensibilitate

Date: 14-23 iunie; 12-21 decembrie

Este foarte puternic, independent, nu îi admite să-l contrazici. Se bucură de viață și de familie, îi plac copiii și animalele. Îi place să lenevească, este inteligent și are simt practic. Are un simt al umorului dezvoltat și îi place să socializeze. Smochinul nu este foarte constant si nici foarte echilibrat. Poate pentru ca este nascut intr-una dintre cele mai lungi sau mai scurte zile ale anului, ii este destul de greu sa gaseasca o cale de mijloc intre spontaneitate si ratiune.

Brad – Mister

Date: 1-11 ianuarie; 5-14 iulie

Este o persoană sofisticată, demnă, caracterizată prin bun gust, dar totuși încăpățânată, cu schimbări bruște de dispoziție. Îi place tot ce este frumos. Este egoist, dar se schimbă când vine vorba despre cei tragic. Foarte ambițios, talentat, de încredere. Are mulți prieteni, dar și mulți dușmani. Nu ii place sa vorbeasca despre problemele sale si prefera sa pastreze o aparenta de prosperitate. Are o dorinta paradoxala de a se simti liber si protejat in acelasi timp.

Alun – Ieșit din comun

Date: 22-31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie

Încântător, nepretențios, foarte înțelegător, știe cum să facă o bună impresie. Este un luptător activ pentru cauze sociale, foarte popular, are un simt al dreptățîi dezvoltat. Este cinstit, tolerant, dar foarte capricios. Alunul este foarte indragit de anturaj, pentru ca este corect si tolerant, echilibrat, capabil sa modereze conflicte. In relatiile sentimentale, insa, Alunul poate fi un partener capricios, destul de greu de multumit.

Carpen – Bun gust

Date: 4-13 iunie; 2-11 decembrie

Frumos, preocupat de aspectul sau, caracterizat prin bun gust. Nu este egoist, îi face viață cât mai confortabilă posibil, duce o viață liniștită și disciplinată. Este în căutarea unui partener drăgăstos și inteligent. Nu are încredere în oameni și nu este foarte sigur în deciziile sale. In relatiile sentimentale, Carpenul isi doreste un partener linistit, care sa-i aprecieze calitatile, pentru ca nu este foarte sigur de el insusi, de sentimentele lui si de deciziile luate. Are uneori tendinta de a deveni suspicios.

Lămâi – Îndoiala

Date: 11-20 martie; 13-22 septembrie

Acceptă tot ce-i aduce viață, nu îi place să se certe. Urăște stresul și lenea. Face sacrificii pentru prieteni. Are multe talente, însă nu este suficient de ambițios pentru a le dezvoltă. Este genul care se plânge constant, este foarte gelos, totuși un partener de viață credincios.

Arțar – Independența

Date: 11-20 aprilie; 14-23 octombrie

Nu este o persoană obișnuită, este originală și creativă, timidă și rezervată, ambițioasă și mândră, complexă și cu o memorie de invidiat. Îi place să guste din viață, câteodată este foarte nervos, învață repede și vrea tot timpul să impresioneze. Oscileaza frecvent intre dorinta de independenta si nevoia de a fi intr-o companie numeroasa. In viata sentimentala, nativului din zodia Artar ii plac relatiile complicate.

Stejar – Curaj

Date: 21 martie

Este robust, curajos, puternic, independent, dar sensibil. Este tot timpul cu picioarele bine înfipte în pământ, este un om de acțiune, este sensibil la schimbări. Este devotat familiei, prietenilor, artei. In general, ii place sa se dedice cauzelor nobile. Nativul din zodia Stejar are o parere foarte buna despre sine si se considera unealta fortelor divine, deasupra bietei ratiuni omenesti

Măslin – Înțelepciune

Date: 23 septembrie

Iubește soarele, căldură și sentimentele calde. Este rezonabil, echilibrat, evita agresiunile și violent, este tolerant, vesel, calm. Are un simt dezvoltat al dreptății, este empatic. Iubește să citească, îi place compania oamenilor sofisticați. Este sensibil și nu suferă de gelozie. Este usor influentabil de moda si de diversele tendinte mondene.

Pin – Special

Date: 19-28 februarie; 24 august – 2 septembrie

Este robust, activ, natural, știe cum să își facă viață frumoasă. Este un bun companion, însă nu se poartă întotdeauna prietenos. Se îndrăgostește repede, însă pasiunea dispare la fel de fulgerător. Renunta ușor, mai ales la lucrurile e care îl dezamăgesc. Este o persoană de încredere, pe care te poți baza. Nativul din zodia Pin se indragosteste usor, dar pasiunea se stinge la fel de repede cum s-a aprins. Are tendinta sa renunte relativ usor si poate suferi multe dezamagiri in viata.

Plop – Nesiguranță

Date: 4-8 februarie; 1-14 mai, 5-13 august

Este foarte aspectuos, însă nu are încredere de sine. Are nevoie de un mediu înconjurător prietenos și plăcut. Este singuratic, foarte pretențios, un bun organizator. Este un prieten de nădejde, pe care te poți baza. Are o fire de artist, este un bun organizator si ii place sa filozofeze. Pentru ca este o persoana de nadejde in orice situatie, multi il simpatizeaza si ii cauta prietenia.

Sorb – Sensibilitate

Date: 1-10 aprilie; 4-13 octombrie

Încântător, vesel, îi place să atragă atenția asupra să, iubește viață, este tot timpul în mișcare, neobosit. Nu este egoist, este și independent, dar și dependent, are bun gust. Este o companie plăcută, pasională, dar neiertător dacă ai făcut ceva greșit.

Nuc – Pasiune

Date: 21-30 aprilie; 25 octombrie – 11 noiembrie

Plin de contraste, egoist, nobil, spontan, ambițios, inflexibil. Un partener dificil și neobișnuit. Inteligent, strateg, foarte gelos și pasional. Nu-i plac compromisurile. Îl urăști și îl iubești în același timp.

Salcie plângătoare – Melancolie

Date: 1-10 martie; 3-12 septembrie

Frumoasă, dar melancolică, atractivă, foarte empatică, îi place frumosul și iubește să călătorească. Visătoare, neobosită, capricioasă, dar oneste. Are o intuiție bună, este ușor de influențat. Nu se poate trăi foarte ușor lângă o astfel de persoană întrucât e pretențioasă și nu-i mai lasă deloc spațiu partenerului.

Sursa: sfatulparintilor.ro, eastrolog.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter