HOROSCOP decembrie 2019 - Nativii Vărsător sunt vedetele zodiacului în această lună

Publicat pe

Astrele au pregătit o mulțime de surprize pentru toate semnele zodiacale. Nativii Vărsător sunt vedetele horoscopului în luna decembrie, iar nativii Berbec vor avea un sfârșit de an fabulos.

BERBEC 21.03-20.04
Sfârșitul de an este fantastic. Financiar, sunt așteptate venituri consistente, de unde nu vă imaginați, și ascensiune profesională, însă cel mai bine aspectată este Casa Dragostei. Nativii zodiei au toate șansele să-și întâlnească sufletul-pereche.

TAUR 21.04-20.05
Taurii au parte de o lună foarte bună din punct de vedere profesional, însă nu la fel de veselă pe plan sentimental. Au loc multe colaborări și oportunități legate de sfera muncii, iar sfatul astrologilor este să citiți de mai multe ori până semnați o dată.

GEMENI 21.05-21.06
Decembrie este despre prieteni. Petreceți cât mai mult timp în sânul familiei și al prietenilor, fiindcă aveți nevoie să sfârșiți anul în deplină armonie. Oboseala acumulată își spune cuvântul și ar fi cazul să puneți frână. 2020 se anunță fabulos pentru voi!

RAC 22.06-22.07
Familiști cum sunteți, decembrie este luna perfectă pentru a vă dedica tot timpul celor dragi. A fost un an greu și pentru Raci, așa că este timpul să vă liniștiți și să vă încărcați bateriile din energia familiei. Încercați să evitați orice fel de ceartă domestică.

LEU 23.07-22.08
Decembrie pare a fi cea mai bună lună. Profesional s-au așezat lucrurile, sentimental sunteți mai fericiți ca niciodată, iar relația cu familia este foarte bună. Mai trebuie doar să vă dedicați mai mult timp. Sunteți voi Lei, dar aveți nevoie de mai multă odihnă!

FECIOARĂ 23.08-22.09
Pe cât sunteți de sensibile și introvertite, pe atât veți duce aceste aspecte ale zodiei la cu totul alt nivel. Decembrie nu este o lună foarte prietenoasă, așa că trebuie să apelați la toată diplomația pentru a vă exprima sentimentele așa încât să nu răniți pe nimeni!

BALANȚĂ 23.09-22.10
Pentru voi, decembrie stă sub semnul dragostei. Nici nu mai contează cum stați cu banii și cariera, fiindcă veți fi cu capul în nori toată luna. În sensul pozitiv, nu vă speriați! Rămâneți echilibrate, dar investiți cea mai multă energie în relația cu partenerul.

SCORPION 23.10-21.11
Dragostea plutește în aer și pentru voi. S-ar părea că, pentru multe dintre zodii, Ziua Îndrăgostiților vine mai devreme. Marele Benefic Jupiter se află și el în Casa Banilor din astrograma voastră, așa că sfârșitul de an se anunță fabulos.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Măcar în ultima lună a anului liniștiți-vă! Sunteți pe zero cu energia și există riscul să clacați. Sfatul astrologilor este să vă opriți pentru a vă trage sufletul și, dacă nu vă puteți domoli, măcar continuați în același ritm, în niciun caz unul și mai accelerat!

CAPRICORN 21.12-19.01
Nu vă îndepărtați de familie, pentru că, spre sfârșit de an, de aici vă vine ajutorul. Pot apărea o serie de neînțelegeri la locul de muncă și cea mai bună soluție este dialogul. Nu vă grăbiți să luați decizii la primul impuls, fiindcă sunt șanse să regretați mai târziu!

VĂRSĂTOR 20.01-18.02
Veți fi vedetele zodiacului în această lună! Vă merge bine pe toate planurile și sunt slabe șanse să apară vreun nor pe cerul vostru. Fiți însă mai calmi în relația cu șeful, pentru că paza bună trece primejdia rea și nu aveți de ce să vă legați la cap fără să vă doară!

PEȘTI 19.02-20.03
Mare atenție la cheltuieli! Nu cumpărați de trei ori față de cât aveți nevoie și, în niciun caz, lucruri inutile, oricât de tentante ar fi reducerile de la sfârșit de an. Limitați-vă la strictul necesar, pentru că există șanse să vă treziți cu o gaură în buget.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter