Horoscop dragoste, iunie 2020. Zodiile care au toate șansele să-și găsească jumătatea în această lună

Publicat pe

Luna iunie nu se anunță una excelent aspectată în dragoste, însă există câteva zodii care se sustrag de la ghinionul general și vor sta ceva mai bine în amor. Unele zodii au toate șansele să-și găsească jumătatea, dacă evită critica exagerată și discuțiile în contradictoriu, atunci când chiar nu este cazul. Toleranța este cheia succesului în amor în prima lună de vară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Previziunile pentru luna iunie ne determină să considerăm tot februarie luna iubirii, iar iunie 2020 să fie una a regăsirii, a împăcării cu trecutul și a rezolvării unor probleme amoroase apărute cu mult timp în urmă. Doar așa putem face loc pentru ceva nou și durabil în sectorul relațiilor.

Trei zodii stau, însă, ceva mai bine în dragoste în luna iunie și au șanse mari să înceapă o poveste de dragoste.

Poate și pentru că este luna lor, dar Gemenilor le surâde norocul în amor în iunie. Sunt pricepuți la vorbe, știe toată lumea asta, doar că acum vor trebui să demonstreze prin fapte pentru că dragostea înseamnă mai mult decât declarații romantice. Dacă ați pus de ceva timp ochii pe o persoană și ați tot amânați să-i dezvăluiți sentimentele, acum este momentul să faceți un pas în față. Astrele vă susțin în acest demers și este cazul să luați taurul de coarne pentru că vara este scurtă și este păcat să ratați momente de vis pentru un trac de moment. Sunt șanse să reluați o poveste din trecut, n-ar fi rău să rememorați clipele fericite pe care le-ați trăit cândva, însă nici nu dați cu piciorul unei eventuale povești din prezent. Cântăriți foarte bine deciziile și alegeți cu inima!

Citește și:

Horoscopul lunii iunie 2020. Fecioarele se simt nedreptățite la locul de muncă, iar Peștii trebuie să aibă mare grijă la discuțiile din familie!

Fecioarele sunt mai romantice și mai responsabile în relația de cuplu ca niciodată. Simt nevoia de dragoste, atât să o ofere, cât să o și primească și în scurt timp vor trece de la dorință la faptă. Reevaluează ofertele amoroase din ultima vreme, și nu au fost puține – Cupidon v-a avut luni bune în vizor!-, și o aleg pe cea care le face inima să bată mai tare.

Fecioarele care se află deja într-o relație se vor simți motivate să rezolve anumite conflicte din trecut, să dezvăluie poate unele secrete, să întărească zonele slabe din relația lor. Relațiile de lungă durată au șansa de a funcționa dacă nativii își schimbă unele mentalități și principii și mai ales, dacă se valorifică mai mult. Astrele vă susțin, dar este cazul să vă implicați și voi mai mult!

Capricornii sunt vedetele lunii iunie în materie de amor! Totul merge strună pentru ei, obstacolele dispar ca prin minune, nimic nu vă pune bețe în roate dacă vă propuneți să cuceriți pe cineva. Sunteți mai șarmanți și mai fermecători ca oricând, vă veți impresiona partenerul prin romantism și surprize. Însă, partea minunată a acestei luni este că și Capricornii singuri primesc tot ajutorul de care au nevoie din partea astrelor pentru a-și întâlni jumătatea. Sau sufletul pereche, depinde cum vreți să-i spuneți. Noile povești de iubire au șanse de izbândă și pot rezista mult și bine, cu un viitor atent supravegheat de Cupidon.

Relaxați-vă! Învățați să fiți fericiți în orice situație, indiferent de ce vă rezervă astrele pentru că doar așa veți atrage persoane pozitive, cu aceeași energie ca a voastră, oameni din același film cu voi, alături de care puteți fi fericiți în următorii ani.


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter