Horoscop ianuarie 2019 - Ce surprize se ivesc pentru astre în prima lună din noul an

Publicat pe

Horoscop ianuarie 2019. Iată ce veşti bune şi mai puţin bune se anunţă pentru toate zodiile în prima lună a anului 2019.

CAPRICORN

Mercur vă aduce noroc în acest interval, iar Saturn vă oferă mai mult de muncă. Parcă ceva vă stimulează să fiți și mai ambițioși, și mai puternici, și mai determinați. Eforturile vă sunt răsplătite, iar voi vă aflați acum într-o perioadă de progres.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Începând cu data de 17, lucrurile din trecut nu vă mai creează probleme sau piedici, deci puteți să simțiți în sfârșit că totul merge bine. Fiți răbdători, revizuiți-vă deciziile și anumite schimbări vor interveni în viața voastră cât de curând.

PEȘTI 19.02-20.03

Lăsați ego-ul la o parte, pentru că nu aveți motive serioase să fiți irascibili!Luați-vă timpul necesar să vă gândiți la ce aveți de făcut. Terminați-vă treburile rămase restante și discutați mai mult pla- nurile de viitor.

BERBEC 21.03-20.04

Comunicați bine, sunteți înțelepți și luați decizii bune. Cei maturi vă bazați pe experiență, iar aici aveți un atu, tinerii învățând o lecție importantă. Nu trebuie să lăsați lucrurile nerezolvate pe ultima sută de metri, pentru că vă veți încurca singuri, mai târziu.

TAUR 21.04-20.05

Cariera, drumurile și sectorul iubirii sunt aspectele importante în această perioadă pentru voi. Fiți diplo- mați, fiți naturali și veți avea succes, pentru că oamenii se simt atrași de energia voastră, care vine din interior, nu de aparențe. Sănătatea se îmbunătățește.

GEMENI 21.05-21.06

Cei din jur vă susțin în ceea ce întreprindeți. O veche cunoștință sau chiar o fostă iubire poate apărea din nou la orizont, iar aici depinde de voi dacă vreți sau nu să dați curs discuțiilor. Casa călătoriilor se menține deschisă, deci care e următoarea destinație?

RAC 22.06-22.07

Voi încă învățați în această săptămână cum să vă folosiți emoțiile constructiv. Puteți simți în aer o tensiune, atât pe planul carierei, cât și pe cel emoțional. Indicat ar fi să dați curs noilor oportunități care vin în viața voastră.

LEU 23.07-22.08

Nu prea aveți o mare motivare să munciți, întrucât gândul vă stă fie la iubire, fie la vacanță, fie la orice altceva care vă bucură inima. Venus vă învață acum o lecție legată de sectorul sentimental și de propriul ego.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Vă afirmați prin propriile acțiuni, aveți succes și trebuie să vă calmați, lucrurile se vor așeza, în cele din urmă. Aveți parte de câștiguri pentru munca bine făcută. Aveți grijă de sănătate, fiindcă unele sensibilități le puteți preveni!

BALANȚĂ 23.09-22.10

Sunteți gata de un nou început, vă adunați ideile și vreți să faceți ceva nou. Fie că Venus vă aduce lucruri materiale, fie ceva nou pe plan sentimental, schimbați idei cu oameni din domeniul de activitate și sunteți gata să vă resetați planurile.

SCORPION 23.10-21.11

Aveți nevoie de odihnă, de refacere, de relaxare, pentru a putea vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă. Celor care au acum de-a face cu noi începuturi vă recomand să mergeți direct înainte, cu mare încredere în forțele proprii.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Sectorul vizat în această perioadă este cel al iubirii, deci cei căsătoriți colaborează de minune cu partenerul de viață, iar cei singuri își pot întâlni jumătatea. Creativitatea și consecvența vă ajută să vă măriți încrederea în propriile puteri.

Horoscopul a fost furnizat de Roxana Luşneac.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter