HOROSCOP IUNIE 2012

Publicat pe

Rac

Ai intuitii excelente, iar mintea iti merge ca unsa. Succesul vine din activitatile intelectuale sau care presupun calcul, editare, informare, comunicare, spirit oratoric, schimburi comerciale, abilitate, dexteritate. Se poate sa te indispui din cauza unei indiscretii, barfe sau manevre de culise. Eclipsa de luna trimite un avertisment cu privire la sanatate. Sentimental nu esti in al noualea cer, dar spre sfarsitul lunii se intrevede o ameliorare.

Leu

Obiectivul este fixat pe popularitate, proiecte colective, activitati de grup (asociatie, fundatie, partid, club, cerc de prieteni s.a.) si pe resursele necesare atingerii scopurilor (protectori, suporteri). Aici se nasc cele mai mari sperante, aici pot aparea dezamagirile. Lucrurile devin si mai agitate atunci cand sunt bani la mijloc. Ai o mare disponibilitate sentimentala, dar parcursul relatiei nu este uniform. Comunicarea in cuplu este esentiala.

Fecioara

O luna activa, care promite realizari, renume, distinctii, cu urmari pozitive asupra bugetului. Avand tendinta de a evolua atipic, amestecul amorului in cariera trebuie privit cu prudenta. Ai motive sa sarbatoresti: pe 11 iunie Jupiter intra in casa carierei, anuntand un an de oportunitati, expansiune si prosperitate, in care va favoriza contactele cu mediul academic si cultural, calatoriile, strainatatea.

Balanta

Munca intelectuala de calitate si colaborarile la distanta participa la obtinerea succesului. Te situezi pe o pozitie de autoritate prin pregatire si discurs, esti perceput ca o persoana deosebit de inteligenta si instruita, opiniile iti sunt apreciate, iar sfaturile, urmate. Cu toate astea, nu te simti in largul tau – poti avea senzatia ca ceva te franeaza sau cauta sa-ti zadarniceasca actiunile. Spre finele lunii confortul psihologic revine.

Scorpion

Exista mult interes pentru finantele partenerilor (de afaceri sau de cuplu), mosteniri, imprumuturi, contacte cu mediul de afaceri sau institutiile financiare. Se poate sa faci o investitie avantajoasa sau o manevra profitabila, insa nu fara riscuri sau incurcaturi. Acestea survin daca iei decizii pe fond emotional sau daca nu tii seama de preceptele etice, legale, morale. Este de preferat sa nu amesteci afacerile cu dragostea sau prietenia.

Sagetator

Atmosfera incarcata de dragoste si senzualitate: casa cuplului este plina, iar stapanul casei erotismului domneste la zenit! Ai o infinita nevoie de iubire, te duci catre celalalt cu bratele deschise, te evaluezi prin ochii partenerului, iti organizezi viata in jurul intereselor sentimentale. Mai dai si rateuri, dar… cine nu risca, nu castiga! Atat pentru cuplu, cat si pentru contracte si colaborari, pe 11 iunie Jupiter inaugureaza un an fabulos.

Capricorn

Munca interfereaza cu relatiile – ar putea fi vorba de o stimulare a parteneriatelor de afaceri sau de impletirea profesiei cu dragostea ori cu mariajul. Ies in prim plan subiecte care privesc sanatatea, medicii, terapiile, dieta, igiena de viata, procedurile cosmetice. Sectorul muncii intra intr-o etapa de inflorire, care va dura douasprezece luni: entuziasmul si confortul sporesc, apar ocazii avantajoase, efortul este mai bine rasplatit.

Varsator

Iubirea este laitmotivul lunii – iubirea pasionala, aventura erotica, elanul romantic. Astrele slavesc mai degraba starea de a fi indragostit, amorul liber, placerea, flirtul si idila, decat relatiile lungi sau oficiale. Luna asta si (gratie lui Jupiter!) in urmatoarele douasprezece luni, terenul este propice aparitiei unei noi iubiri, implinirii sexuale. Financiar, este nevoie de prudenta.

Pesti

Acorzi multa atentie vietii personale. In dragoste, domnesc jocul, flirtul, comunicarea, dar poate exista o oarecare instabilitate. Daca ai o relatie de durata, in lipsa unor activitati comune viguroase, pot aparea tensiunile. Exista o vie preocupare pentru locuinta si proprietati – e posibil sa redecorezi, sa te muti, sa achizitionezi un bun imobiliar. In cariera se anunta schimbari.

Berbec

Totul este foarte viu, foarte interactiv. Te misti, afli, comunici, transmiti, convingi, initiezi demersuri. Se poate insa sa pacatuiesti prin lipsa de tact, cu consecinte asupra relatiilor profesionale. Muncesti mult, iar pe fondul suprasolicitarii organismul poate sa reactioneze. O buna parte din initiativa si efort se indreapta spre camin, familie sau proprietati. Nu sunt excluse unele discutii in privinta banilor cu partenerul de viata sau colaboratorii.

Taur

Cauti noi surse de venit, vrei sa-ti rentabilizezi munca, negociezi, renegociezi, incerci sa recuperezi, te deplasezi in interes de afaceri. Poti avea castiguri frumoase, dar ar fi bine sa eviti speculatiile. Evita operatiunile financiare de anvergura, exista risc de paguba. Copiii, dragostea, placerile pot antrena cheltuieli substantiale.

Gemeni

Sansa este de partea ta.
Soarele si cele doua planete benefice, Venus si Jupiter, iti creeaza conjuncturi favorabile in dragoste, cariera si finante. Ocaziile de socializare si distractie sunt frecvente. Se poate sa existe un anume stres in prima decada, insa, cu tact si rabdare, neplacerile pot fi depasite. Vestea mare este ca pe 11 iunie Jupiter paseste in Gemeni, plin de promisiuni de noroc, expansiune si prosperitate pentru urmatoarele douasprezece luni.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter