Horoscop Martie 2014

Publicat pe

PESTI 19.02-20.03

Până acum te gândeai cum să-ţi realizezi un vis mai vechi care părea că nu se va mai concretiza niciodată. De curând, dorinţele ţi s-au împlinit sau dacă nu, sunt pe cale să devină realitate. Prin urmare, vei savura din plin satisfacţia unei reuşite şi te vei concentra pe un alt proiect. Stabileşte noi rezoluţii pentru viitor şi bucură-te de fiecare succes pe care îl vei obţine. Financiar îţi merge mai bine decât te-ai fi aşteptat.

 

BERBEC 21.03-20.04

Te concentrezi prea mult pe impresia pe care o laşi celor din jur şi pierzi din vedere esenţialul: părerea pe care o ai tu însuţi despre propria ta persoană. Incearcă să te relaxezi şi să înţelegi că a mulţumi pe toată lumea este o utopie. La final, nimeni nu va fi fericit, mai ales tu.

 

TAUR 21.04-21.05

Una dintre preocupările tale principale sunt banii. Te gândeşti cum să-i gestionezi cât mai bine astfel încât să nu-ţi lipsească niciodată nimic şi te cuprinde panica de fiecare dată când îţi imaginezi că ai putea să rămâi fără ei. Analizează-ţi bugetul cu calm şi stabileşte-ţi priorităţile.

 

GEMENI 22.05-21.06

Nimic din ce se întâmplă în jurul tău nu pare să te afecteze. De la o vreme trăieşti într-o lume a ta, o lume a dorinţelor împlinite şi a lucrurilor frumoase. Incearcă să te trezeşti uşor-uşor la realitate şi să te reconectezi la lumea reală. Din punct de vedere al sănătăţii, lucrurile merg foarte bine.

 

RAC 22.06-22.07

La începutul perioadei următoare vei începe să te simţi din ce în ce mai bine şi să ai mai multă energie. Luna trecută Mercur a fost retrograd, iar tu ai resimţit efectele lui negative din plin. Şi din punct de vedere social lucrurile se vor ameliora. E posibil să cunoşti persoane noi cu care să te împrieteneşti.

 

LEU 23.07-23.08

S-ar putea să ai câteva probleme de sănătate pe care le-ai ignorat până acum. Fie ai fost foarte ocupat, fie ai ales să nu ţii cont de semnalele trimise de propriul tău corp, ideea este că a sosit timpul să te îngrijeşti puţin de acest aspect. Nu este exclus ca o rudă să-ţi solicite un ajutor financiar.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Ai impresia că ceva nu merge bine şi nu poţi să identifici motivul exact. Reuşeşti să duci la bun sfârşit toate sarcinile de serviciu, însă totul cu mare greutate. Nu te nelinişti, va urma o perioadă în care totul se va limpezi şi comunicarea cu toţi cei din jur se va desfăşura mult mai uşor.

 

BALANŢĂ 23.09-23.10

Dacă până acum grijile tale se îndreptau spre metode noi de a-ţi spori veniturile, acum gândurile tale se duc spre cum să le cheltuieşti mai cu folos. Financiar o duci din ce în ce mai bine, însă e indicat să ai în plan o administrare cât mai bună a banilor. Din punct de vedere al sănătăţii, te simţi puţin mai obosit.

 

SCORPION 24.10-22.11

Ai un tonus foarte bun şi te simţi capabil să muţi munţii din loc. E drept că ai susţinerea familiei şi a prietenilor care te sprijină în orice demers, însă şi atitudinea ta pozitivă te ajută să îndeplineşti tot ce îţi propui. S-ar putea să-ţi cumperi o casă nouă şi să te ocupi de decorarea ei.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Va urma o perioadă destul de încărcată din punct de vedere administrativ. Acte de legalizat, drumuri la bancă, la notar, toate te vor solicita la maximum, însă motivul e posibil să fie o tranzacţie importantă. Fii calm şi calculat pentru a face faţă tuturor acestor proceduri complicate.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Venirea primăverii îţi va da o poftă nebună de mare, de vacanţă şi excursii neprogramate cu prietenii. Până atunci, reîmprospătează-ţi garderoba şi achiziţionează piese din noile colecţii. De asemenea, poţi ieşi în parc cu rolele sau bicicleta, activităţile în aer liber te vor binedispune cu siguranţă.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Treci printr-o perioadă mai tensionată în care relaţiile cu cei din jur s-ar putea să aibă de suferit. Fii raţional şi gândeşte-te bine înainte de a lua o decizie pe care să o regreţi. Legăturile de orice fel se bazează pe în-ţelegere şi respect, aşa că gândeşte-te bine înainte de a spune lucruri care să-i rănească pe cei din jur.

 

de ANA POPA

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter