Horoscop martie 2019 – Berbecii și Peștii au oportunități, Gemenii și Săgetătorii mai au de așteptat...

Publicat pe

Pentru nativii Pești, luna martie este una propice, deoarece, în sfârșit, își vor putea pune planurile în practică. Nu același lucru se poate spune însă despre Gemeni și Săgetători, care vor întâmpina probleme atât în plan personal, cât și profesional. Iar Capricornii și Vărsătorii pot face astfel încât să tragă foloase și de pe urma eșecurilor. Per ansamblu o lună bună, atât timp cât toți nativii vor reuși să-și canalizeze energia în mod optim.

Horoscop martie 2019

 

BERBEC 21.03-20.04
Marte se află în casa norocului, aducând oportunități, iar unor nativi, chiar profit. Fiți atenți ca modalitatea prin care comunicați să fie diplomată, clară și corectă. Măriți-vă cercul de prieteni, faceți noi planuri, simțiți-vă încrezători, este o perioadă benefică pentru carieră!

TAUR 21.04-20.05
Pot apărea probleme din trecut care trebuie rezolvate acum, pentru a putea trece la următorul nivel. E ca și cum începeți un nou capitol ce trebuie să ducă spre noi oportunități. Puteți câștiga încrederea unor oameni puternici și e posibil să aveți ceva de sărbătorit.

Horoscopul a fost asigurat de Roxana Lușneac. www.lusneac.com

Horoscopul a fost asigurat de Roxana Lușneac. www.lusneac.com

GEMENI 21.05-21.06
Nu este indicat să începeți parteneriate sau să împrumutați bani. E important să aveți ceva mai multă grijă la oamenii cu care aveți de-a face. Sunteți capabili să impresionați cu aptitudinile voastre, dar încercați să evitați discuțiile cu partenerul de viață.

RAC 22.06-22.07
Tindeți să fiți ceva mai sarcastici sau chiar să doriți să vă răzbunați cumva anumite resentimente. Această perioadă în sine vă poate oferi noi planuri, noi resurse, important este să fiți pe fază și să nu stricați ceva prin abordarea unei atitudini greșite.

Leu 23.07-22.08
Munca, eforturile, strategiile sunt acum regândite. Din punct de vedere profesional puteți fi foarte ocupați, dar este necesar să luați în calcul că anumite rezultate vor întârzia. Pentru a păstra relațiile bune cu cei din jur, încercați să vă detașați puțin și să dați timpului… timp.

Fecioară 23.08-22.09
Orice se va întâmpla, veți reuși să vă mențineți echilibrul personal. Unii dintre voi faceți investiții financiare, alții primiți ajutorul celor din jur. Încercați să nu-i învinuiți pe alții pentru anumite lucruri care nu vă convin, deoarece această atitudine nu ajută pe nimeni.

Balanță 23.09-22.10
Aveți grijă la sănătate și la detaliile tehnice! Atitudinea este cea care fie vă aduce câștiguri, fie vă implică în diverse conflicte, deci este indicat să fiți mai atenți. În concluzie, este necesar să fiți politicoși, diplomați și organizați, pentru a îndeplini ce v-ați propus.

Scorpion 23.10-21.11
Sunteți creativi, muncitori și puteți primi ajutorul celor din jur. În carieră, puteți întâlni persoane influente. Acasă, în schimb, se pot întâmpla diverse evenimente care vă pot da peste cap. Încercați să vedeți exact care este sursa lor, înainte de a vă enerva.

Săgetător 22.11-20.12
Vă faceți gânduri multe, nu aveți pace și nu știți pe ce teren vă aflați. E necesar să învățați să aveți răbdare, tocmai ca anumite lucruri să se întâmple. Exersați-vă autocontrolul și acceptați ideea că aceasta e doar o fază prin care trebuie să treceți, pentru a evolua.

Capricorn 21.12-19.01
Noi uși deschise, noi începuturi. Folosiți-vă energia în mod constructiv, pentru a nu se întoarce contra voastră. Profesional, se anunță o perioadă plină de evenimente și lucruri care trebuie duse la bun sfârșit. Este important să aveți grijă și de sănătate.

Vărsător 20.01-18.02

Această lună vă aduce rezultate mixte, dar în general recompense. Pot apărea și anumite schimbări pe care trebuie să le faceți acum. Încercați să nu vă implicați acolo unde nu vi se cere ajutorul. A face parte din soluție, nu din problemă, este cel mai indicat.

Pești 19.02-20.03

Primiți ajutorul și încurajările necesare din partea familiei pentru a face ceea ce doriți de mult timp. În primul rând, rezolvați problemele, apoi treceți mai departe. Totodată, puteți relua acum anumite treburi rămase restante, să le scoateți de la ,,naftalină, pentru a le reorganiza.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter