Cât de mult minte Megan Fox? Află în funcție de zodia în care s-a născut! Ea este cea mai mincinoasă zodie!

Publicat pe

Există persoane în care nu poți avea încredere, minciuna fiind pentru ei un mod de a-și rezolva problemele indiferent de situație. De aceea, nativii dintr-o anumită zodie sunt considerate cele mai mincinoase din tot zodiacul.

Deși este un semn loial, dacă simt din partea partenerului o urmă de infidelitate, sunt determinați să înșele și să mintă și asta doar pentru a se răzbuna. Din cauza asta se transformă în niște mari mincinoși pentru că ei consideră că minciuna spusă pentru a contracara altă minciună este justificată.

Taurii sunt persoane complexate de inferioritate, se adaptează greu în anumite situații, sunt persoane necredincioase, necinstite și infidele, dar sunt îngăduitori cu defectele lor. Te mint în față privindu-te în ochi cu o naturalețe ieșită din comun și pot să spună „te iubesc' cu ușurință, fără să simtă asta defapt.

Taurii mint atât de bine încât pot ajunge să creadă și ei propriile lor minciuni. De aceea sunt declarați ca fiind ocupanții primei poziții în topul celor mai mincinoase zodii.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Beyonce este născută sub semnul celei mai naive zodii. Iată care este!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter