Horoscopul iubirii. Iată ce vă rezervă astrele în dragoste, în funcţie de zodie!

Publicat pe

BERBEC Primăvara asta îți va aduce surprize în plan sentimental. Dacă ai de gând să pleci într-o călătorie, vei avea ocazia să cunoşti pe cineva care te va entuziasma. Totuși, nu lua decizii mânat de impulsul de moment. În aprilie vei fi tentat să te implicit într-o relație pe care vei dori să o ții departe de ochii curioșilor.

 

Anamaria Marinca

 TAUR O primăvară în care inițiativele tale în plan sentimental se vor bucura de aprecierea partenerului. Veți petrece clipe minunate împreună, veți face planuri de viitor și vei avea excelente ocazii de a consolida relația cu ființa iubită. În a doua jumătate a lunii aprilie vor exista unele neînțelegeri, dar le veți depăși cu ușurință.

 

Carmen Bruma

GEMENI Te vei bucura de multă simpatie din partea persoanelor de sex opus. Oriunde te vei duce, ți se vor face complimente și vei fi invitat să participi la activități care îți vor îmbunătăți starea de spirit. Vei avea parte de distracție, dar o eventuală relație se va dovedi a fi superficială.

 

Lili Sandu

 RAC Șansa îți va surâde mai ales dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație stabila. Fiinţa iubită ar putea avea o reuşită în plan profesional de care vă veţi bucura amândoi în egală măsură. Totuşi, dacă doreşti să pui la punct proiecte de viitor ar fi bine să amâni orice dialog pentru după jumătatea lunii martie.

 

Andreea Raicu

LEU Eşti foarte încăpăţânat şi din acest motiv pot să apară unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Chiar dacă ţi se pare că numai tu ai dreptate, ar fi bine să îl mai laşi şi pe el să aibă ultimul cuvânt. Este posibil şi ca acesta să se confrunte cu unele neplăceri în plan profesional, iar sprijinul tău l-ar putea ajuta să depăşească cu bine o situaţie delicată.

Smiley

 

FECIOARĂ Interesul pentru relaţia cu partenerul va fi din ce în ce mai mare, dar şi cerinţele faţă de acesta vor creşte considerabil. Nemulţumirile de până acum se vor accentua îngrijorător şi, dacă nu vei fi mai tolerant, rişti să te confrunţi cu probleme serioase. Totuși, în luna aprilie, ai putea avea o surpriză plăcută în plan sentimental.

Andreea Esca

BALANȚĂ O persoană la care ţii mult şi în care ai încredere ar putea sa te dezamăgească, așa că, măcar în luna mai ar trebui să fii ceva mai precaut. Comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăţi considerabil în luna martie, când toate nemulțumirile vor putea fi depășite. Ai face bine să-ți păstrezi cea mai mare parte a timpului liber pentru ființa iubită.

 

Ciprian Marica

 

SCORPION Sentimentele tale sunt foarte puternice şi eşti dispus să faci eforturi mari pentru a-ţi consolida relaţia cu partenerul de suflet. Este posibil ca acesta să se confrunte cu unele probleme de sănătate, dar ele se vor rezolva destul de uşor. Comunicarea cu ființa iubită se va îmbunătăţi după 21 aprilie şi veţi reuşi să puneţi la punct tot felul de proiecte, dar şi să lămuriţi unele neînţelegeri din trecut.

Alex Dima

SĂGETĂTOR Trăieşti sentimente contradictorii căci pe de-o parte simţi nevoia de mai multă stabilitate în plan sentimental, dar, pe de altă parte, eşti nemulţumit de unele lucruri care se întâmplă în relaţia ta şi ţi-ai dori pe ici, pe colo să schimbi ceva. În cazul în care eşti căsătorit, este posibil ca partenerul să aibă unele neînţelegeri cu părinţii.

Aylin

 CAPRICORN Interesul pentru relația cu ființa iubită va fi foarte mare, dar ai tendința să te gândești prea mult la evenimente care țin de domeniul trecutului. Încearcă să privești doar spre viitor și lasă nemulțumirile din trecut să se rezolve de la sine. Începând cu data de 14 aprilie conjunctura se va ameliora într-o oarecare măsură, iar comunicarea cu ființa iubită va fi mai bună.

 

Laura Cosoi

VĂRSĂTOR Lucrurile evoluează tot mai bine în plan sentimental, aşa că te-ai putea bucura de tot felul de reuşite în acest domeniu. Este posibil să faci o cunoştinţă alături de care vei petrece clipe minunate şi care ar putea fi şi o relaţie de lungă durată. Doar spre sfârșitul lunii mai conjuncture va fi mai agitate și ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu.

Delia

PESTI  În lunile martie și aprilie vei fi mai relaxat și mai romantic, ceea ce va avea un effect favorabil asupra relației tale de dragoste. În schimb, după 22 aprile se anunță o perioadă destul de agitată. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă un schimb de replici mai aprins cu unul din prietenii tăi și ar fi bine să nu intervi. Nu de alta, dar toate oalele s-ar putea sparge în capul tău.

 

Virgil Iantu

Un text de Cristina Vanea

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter