Horoscopul lunii decembrie 2015

Publicat pe

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Luna aceasta începi ușor-ușor să te relaxezi. Ieși din ritmul nebun în care ai trăit în ultimele luni și realizezi că scopul vieții tale nu se află în zona profesională. Bucură-te de prezența familiei, ieșiți împreună, cinați și povestiți-vă tot ce ați mai făcut de curând. Aceste întâlniri cu cei dragi au un efect terapeutic nebănuit.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Deși este o lună a bilanțurilor și a încheierii tuturor situațiilor de care te-ai ocupat un an întreg, nu reușești să tragi concluzii mulțumitoare. Bucură-te și tu, alături de ceilalți, de vacanță și nu brava cu devotamentul tău pentru muncă.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

De curând ai început o etapă nouă în viața ta și încerci să te adaptezi cum poți. Din fericire, pentru mulți nativi ai zodiei acest lucru se va întâmpla mai rapid decât și-ar fi imaginat. Atenție la cheltuielile neprevăzute!

 

PEȘTI 19.02-20.03

Pentru mulți, decembrie este o lună ce simbolizează un final, o încheiere, însă pentru tine următorul interval va fi marcat de un nou început. Indiferent de zona în care se va produce schimbarea, aceasta va fi de bun augur.

 

BERBEC 21.03-20.04E posibil ca una dintre rudele îndepărtate să reapară în viața ta, din fericire dintr-un motiv cât se poate de plăcut. Fie că vei primi o invitație la nuntă, fie că vei afla de nașterea unui copil, ideea e că va exista un prilej de sărbătoare.

 

TAUR 21.04-21.05

Ai avut un an plin de provocări, mai ales în zona personală, și ai așteptat într-un fel cu nerăbdare venirea Sărbătorilor de iarnă. Profită de acest interval și încearcă să-ți reîncarci bateriile. Probabil că anul următor va fi la fel de intens.

 

GEMENI 22.05-21.06

Nu uita să-ți faci o listă foarte clară cu toate dorințele pe care nu ai reușit să ți le îndeplinești în acest an, ca să știi care sunt scopurile tale pentru anul următor. Până atunci însă, bucură-te de vacanța de iarnă și de liniștea Sărbătorilor.

 

 

RAC 22.06-22.07

Dacă vei fi provocat la discuții interminabile despre situația ta profesională, încearcă să nu le dai motive în plus de bârfă. Aplanează conflictul cu calm și schimbă diplomat subiectul. Întâlnirile cu familia pot duce uneori la polemici aprinse.

 

LEU 23.07-23.08

Ai nevoie de o perioadă în care să te reconectezi cu tine însăți și să-ți redobândești tonusul. Ai muncit mult, ai încercat să duci la bun sfârșit cât mai multe proiecte, iar acum ai nevoie de câteva zile de liniște.

 

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Din punct de vedere financiar s-ar putea să ai parte de venituri neașteptate, cu toate că banii nu vor rămâne multă vreme la tine. Frenezia Sărbătorilor te va cuprinde și îi vei investi în cadouri pentru tine și pentru cei dragi.

 

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Este una dintre cele mai frumoase perioade ale anului pentru tine, în care vei primi o serie de vești foarte bune, mai ales din partea copiilor. Te vei bucura împreună cu ei de succesul lor și veți petrece o vacanță specială împreună.

 

SCORPION 24.10-22.11

În ultima perioadă ți-ai exprimat destul de clar dorințele în ceea ce privește felul în care vrei să-ți petreci Sărbătorile. Deși membrii familiei s-ar putea să aibă opinii diferite, nu alimenta un conflict cu aceștia.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter