Horoscopul lunii februarie 2015

Publicat pe

VARSATOR 24.12-20.01

Începutul lunii se află sub influența mișcării retrograde a lui Mercur. Asta înseamnă că trebuie să te concentrezi mai mult pe introspecție decât pe acțiune. Lasă planurile mărețe pentru mai târziu, acum concentrează-te asupra acelor aspecte lăuntrice care ți-au dat bătăti de cap în ultimele luni. Fă-ți o autoanaliză riguroasă.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Ești una dintre zodiile norocoase luna aceasta, cu toate că începutul lui februarie stă sub semnul lui Mercur retrograd. Reușești să-ți faci ordine în gânduri, nu te mai lași pradă scenariilor din propria ta minte și asta te schimbă complet.

 

BERBEC 21.03-20.04

Nu vei avea parte de conflicte majore, însă luna aceasta vei stabili greu conexiuni cu cei din jur. Vei fi exagerat de suspicios, nu îți vei găsi cuvintele potrivite și vei sfârși prin a-i răni pe cei cu care ai de-a face. Încearcă să asculți mai mult.

 

TAUR 21.04-21.05

Deși suntem abia la începutul anului și n-ai apucat încă să-ți termini niciunul dintre proiecte, vei avea parte deja de multe aprecieri la locul de muncă. Mai mult decât atât, se va discuta chiar o majorare de salariu sau o avansare în funcție.

 

GEMENI 22.05-21.06

De ceva vreme încoace te străduiești peste măsură să bifezi toate acele sarcini pe care tu crezi că le ai de îndeplinit. În realitate, nu faci decât să te îngrădești singur și să îți impui limite. Nu te mai gândi la ce pot aștepta alții de la tine.

 

RAC 22.06-22.07

Ai avut o perioadă destul de neliniștită, mai ales în sectorul amoros. Ți-ai făcut fel de fel de gânduri, dar toate s-au dovedit a fi doar fructul propriei tale minți. Pe viitor, gândește-te că nu realitatea te supără, ci ideile fabricate chiar de către tine.

 

LEU 23.07-23.08

N-a trecut mult timp de la ultima vacanță, însă deja simți nevoia să evadezi într-un loc liniștit, în care să nu sune telefoanele și unde să nu vezi nici un coleg de la locul de muncă. Pentru a te liniști puțin, ia-ți liber câteva zile.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Se întrevăd schimbări importante în viața sentimentală, mai ales dacă ești implicat de multă vreme într-o relație oficială. Cel mai probabil, aceasta se va îndrepta către o altă etapă, mai matură. S-ar putea să afli că vei deveni părinte.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Februarie e una dintre acele luni care îți vei dori să nu se termine prea curând. Vei avea parte de scurte călătorii alături de cei dragi, financiar se întrevăd schimbări în bine și, din punct de vedere al sănătății, te simți excelent.

 

SCORPION 24.10-22.11

Relațiile de prietenie te vor solicita întreaga lună. Vei primi invitații din partea unor amici cu care te vei distra de minune, vei face tu însuți invitații și, per total, vei avea parte de o perioadă eferves-centă. Financiar nu se întrevăd schimbări majore.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

În februarie te vei concentra în mare parte pe familie și pe fericirea celor dragi de acasă. Programezi diverse ieșiri, îți răsfeți partenerul cu mici surprize și faci câteva modificări în casă. Fii, totuși, precaut din punct de vedere financiar.

 

CAPRICORN 24.12-20.01
Cineva din familie îți va da o veste care te va bucura peste măsură. Fie că e vorba de un copil, o casă nouă sau un serviciu nou, cert e că o rudă îți va da prilej de sărbătoare în perioada următoare. Fii atent la problemele digestive.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter