Horoscopul lunii februarie 2016

Publicat pe

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Mai mult ca niciodată simți nevoia de apartenență la un anumit grup. Astfel, dorești fie să urmezi o serie de cursuri, fie să te alături unui ONG. De asemenea, ești în căutarea unui nou job și poți găsi unul care să îți mărească considerabil veniturile. Pentru a alege colectivul perfect, atenția ta se concentrează asupra noilor colegi.

 

PEȘTI 19.02-20.03

A venit timpul să te gândești serios la ce îți dorești și să îți alegi o carieră care corespunde perfect cu pasiunile tale. În plus, persoanele din jurul tău te încurajează și mai mult să îți urmezi visele și au încredere că vei lua decizia corectă.

 

BERBEC 21.03-20.04

Simți nevoia unei schimbări în viața ta, fie că este vorba de amenajarea interioară a casei, fie de dorința de a te reinventa tu însuți. Plănuiește cât mai rapid o călătorie cât mai îndepărtată și concentrează-te pe hobby-uri noi.

 

TAUR 21.04-21.05

Nu te iei prea mult în serios și te bucuri de fiecare oportunitate care îți iese în cale. Ești tentat de fiecare ofertă pe care o primești în carieră, dar ai grijă ca decizia luată să fie cea corectă. În dragoste ai mari șanse de a-ți întâlni jumătatea.

 

GEMENI 22.05-21.06

Ai în vedere mutarea într-o nouă locuință sau reamenajarea casei în care stai. În timp, vei vedea că această investiție chiar a meritat. Cât privește relația de cuplu, în acest domeniu nu ai prea mult noroc, dar răbdarea este cheia succesului tău.

 

RAC 22.06-22.07

Te concentrezi asupra dezvoltării personale și ești din ce în ce mai pasionat de ideea de nou. Îți dorești să cunoști oameni interesanți sau să vizitezi locuri deosebite. Dorința de schimbare s-ar putea reflecta și în privința carierei tale.

 

LEU 23.07-23.08

Nu mai ești pasionat de aventuri și îți dorești în sfârșit o relație serioasă, de durată. Pe plan profesional, ai multe idei originale care merită să fie auzite și ai energia necesară pentru a rezolva cât mai multe probleme la locul de muncă.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Ai parte de foarte multe oportunități și proiecte și ai tendința de a te aglomera cu prea multă muncă. Toate ofertele ți se par la fel de tentante și astfel, vei avea de luat decizii grele. Dar, în sfârșit a venit momentul pentru a-ți pune în valoare aptitudinile.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Deși la început pare că ești înconjurat de ghinion, vei descoperi că totul se rezolvă până la urmă. Dacă ești la începutul unei relații vei dori să o transformi într-una serioasă, iar dacă ești singur ai șansa de a întâlni pe cineva special.

 

SCORPION 24.10-22.11

Fiecare plan mare pe care îl aveai are șanse de a se îndeplini. La job ai parte de schimbări fie că te muți într-un alt sediu, fie că faci cunoștință cu colegi noi, iar pe plan sentimental ești gata pentru o nouă poveste de dragoste.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Ai o putere de seducție mai mare ca de obicei și ești pregătit pentru noi cuceriri până când vei găsi relația perfectă. Pe de altă parte, te implici foarte mult în fiecare proiect profesional și ai mari șanse să te faci remarcat.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Găsești cu ușurință răspunsul la orice întrebare și îți concentrezi atenția asupra rezolvării problemelor pe care le-ai neglijat în ultimul timp. De asemenea, te-ai putea întâlni cu persoane din trecut care îți vor schimba rutina zilnică.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter