Horoscopul lunii februarie 2017

Publicat pe

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

În această lună, te vei ocupa cu precădere de familie și de propria persoană. Cu toate acestea, nu vei putea să ignori viața profesională, oricât ți-ai dori… Din fericire, situația materială va fi excelentă, iar prietenii apropiați te vor ajuta să-ți pui planurile în aplicare. Nu e exclus ca, în scurt timp, să te lansezi în afaceri pe cont propriu.

 

PEȘTI 19.02-20.03
Toată atenția ta va fi concentrată asupra carierei în acest interval și vei reuși să înăbuși din fașă orice problemă domestică sau de altă natură. Succesul profesional nu va întârzia să se arate, dar, din nefericire, te așteaptă zile grele acasă.

 

BERBEC 21.03-20.04
În această perioadă, vei fi mult mai motivată și mai întreprinzătoare ca de obicei, reușind să-ți îndeplinești cu brio sarcinile profesionale. Nici din punct de vedere financiar nu vei sta rău deloc, iar în ceea ce privește amorul… Love is in the air!
TAUR 21.04-21.05
Profesia va fi pe primul loc în această lună, dar, din fericire, nu-ți vei neglija nici viața de familie. Recompensele financiare nu vor întârzia să apară, la fel și cele personale. Acum este cel mai potrivit moment să încerci o schimbare de job.

 

GEMENI 22.05-21.06
Te așteaptă o perioadă pozitivă atât pe plan personal, cât și profesional și, ce e mai important, te vei bucura de sprijinul familiei orice ai întreprinde. Nu-ți neglija totuși sănătatea, stresul și oboseala încep să se facă simțite…

 

RAC 22.06-22.07
Psihicul tău e destul de fragil în această lună și vei depinde foarte mult de sprijinul celor din jur. În cele din urmă, vei face față cu brio problemelor profesionale, iar succesele din viața amoroasă te vor face să fii mult mai optimistă.

 

LEU 23.07-22.08
A venit momentul să prinzi curaj și să iei în sfârșit hotărârea de a face schimbarea profesională pe care o plănuiești de mult timp. Latura socială e bine aspectată, la fel și cea materială – e o lună a deciziilor importante, nu rata startul!

 

FECIOARĂ 23.08-22.09
Planeta Marte nu-ți e prea favorabilă în acest interval, așadar ar fi bine să nu mai turezi motoarele și să lași lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Ocupă-te doar de lucruri care-ți aduc satisfacții, cum ar fi viața de familie.

 

BALANȚĂ 23.09-22.10
Te vei bucura de apreciere atât în viața personală, cât și în cea profesională, abilitățile tale de comunicare fiind la cote maxime. Din păcate, vei întâmpina mici probleme de sănătate, pe care ar fi bine să nu le neglijezi, cum ai obiceiul…

 

SCORPION 23.10-21.11
Latura profesională și cea materială nu sunt prea bine aspectate în această lună, în schimb, vei compensa pe plan personal. Chiar dacă nu vei reuși să-ți cumperi mașina mult visată sau nu vei avansa profesional, ai putea fi cerută în căsătorie.

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12
Luna aceasta, îți poți folosi hotărârea și ambiția pentru a-ți crea… propria lume. Sănătatea și viața amoroasă sunt la cote maxime, la fel și latura materială, cu un amendament însă: nu-ți lăsa adicția pentru shopping să te conducă!

 

CAPRICORN 22.12-19.01
Aspectele planetare nu sunt benefice în ceea ce privește cariera luna aceasta, iar asta pentru că vor fi dominate de problemele personale și de lipsa banilor. Intuiția financiară de care dispui te va ajuta să ieși însă cu bine din toate problemele.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter