Horoscopul lunii ianuarie 2016

Publicat pe

Horoscope-3

 

CAPRICORN  24.12-20.01

Noul an se anunță unul foarte liniștit pentru tine, în special în ceea ce privește sfera personală. Ești mai aplecat decât de obicei asupra vieții de familie și asupra locuinței tale. Și pe plan profesional lucrurile stau foarte bine și ai marea șansă de a fi promovat sau de a-ți deschide propria afacere.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Chiar dacă la începutul noului an simți că totul în jurul tău se mișcă în reluare, acest lucru îți va da ocazia să reflectezi asupra anului 2015 și să îți setezi noi obiective. Fii atent la orice aspect, toate te vor ajuta în îndeplinirea viitoarelor dorințe.

 

PEȘTI 19.02-20.03

În sfârșit a venit momentul să te concentrezi, în principal, asupra carierei. Vei primi mai multe responsabilități, dar vei fi și recompensat pentru efortul depus. De asemenea, ai toate șansele de a-ți îndeplini visele și de a-ți mări venitul.

 

BERBEC 21.03-20.04

Pentru tine, începutul lui 2016 este caracterizat prin rutină, atât la birou, cât și în viața personală. Asta înseamnă că trebuie să lupți mai mult pentru interesele tale și să fii deschis în fața noilor proiecte care se întrevăd la orizont.

 

TAUR 21.04-21.05

Ești mult mai romantic și senzual și ai toate șansele de a te îndrăgosti din nou. La un moment dat, în decursul acestui an, se ivește șansa de a avea parte de o relație amoroasă unică, care te va marca mult timp de acum încolo.

 

GEMENI 22.05-21.06

Încă din primele momente ale anului, cariera este foarte importantă pentru tine. De asemenea, te bate gândul să pleci un timp îndelungat în străinătate fie pentru a studia, fie pentru un nou loc de muncă.

 

RAC 22.06-22.07

Este timpul să reflectezi mai bine asupra vieții profesionale. Vei avea șansa să faci schimbările dorite și vei vedea că tot efortul depus până acum nu va fi în zadar. De asemenea, vei da dovadă de mult simț creativ, care te va face remarcat.

 

 LEU 23.07-23.08

Primele vești bune nu întârzie să apară la început de an și, în sfârșit, afli deznodământul unor proiecte pentru care te-ai luptat mult timp. Mai mult, se întrevăd multe șanse de câștig, însă ai mare grijă la investiții.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Pășești cu încredere în noul an și cu multă energie pentru a începe să îți îndeplinești, rând pe rând, fiecare obiectiv setat. Pentru tine, viața de cuplu capătă prioritate și ai în minte planuri mari, precum o logodnă sau o căsătorie.

 

 BALANȚĂ 24.08-22.09

La început de an acorzi o deosebită atenție vieții de familie și de cuplu. Astfel, comunici mult mai bine cu membrii familiei, iar în relația ta dai dovadă de mult romantism. Pe de altă parte, aceasta este o perioadă favorabilă pentru a începe o nouă relație.

 

SCORPION 24.10-22.11

Fie că este vina ta sau nu, relațiile cu care te confrunți în această lună sunt unele pline de complicații. Totuși, în plan financiar stai foarte bine, iar la orizont se întrevăd noi câștiguri care te ajută odată cu noul an.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Dacă aveai în plan de mult timp un proiect important, acum este momentul să te implici 100% pentru a-l finaliza. Ai curajul și toate calitățile necesare pentru a avansa în carieră și pentru a fi remarcat la locul de muncă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter