Horoscopul lunii ianuarie 2017

Publicat pe

CAPRICORN 22.12-19.01

Ai șarm și sex-appeal cât cuprinde, astrele te favorizează din toate punctele de vedere în acest interval, așadar, dacă ți-ai propus să-ți schimbi locul de muncă, trebuie să știi că nu-ți va rezista niciun angajator. Singurul punct nevralgic este viața de cuplu, și asta din cauză că partenerul tău nu e încântat de succesul pe care-l ai la sexul opus.

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Vei începe anul în forță din toate punctele de vedere, atât viața personală, cât și cea profesională fiind bine aspectate. Nici la capitolul amor nu stai rău, însă ar fi bine să te ferești de flirturile ocazionale, oricât ți-ar plăcea…

 

PEȘTI 19.02-20.03

Carisma ta este la cote maxime încă din primele zile ale anului, astfel încât nimeni nu va rămâne insensibil în fața șarmului tău. Te vei bucura de apreciere inclusiv din partea superiorilor și nu e exclus să ai parte de o promovare cât de curând.

 

BERBEC 21.03-20.04

Energia ta va crește considerabil spre finele lunii, dar asta nu te va opri să-ți faci de cap și până atunci… Oricât te-ar tenta o idilă, ar fi bine să te ferești de gurile rele, mai ales dacă ai deja partener, pentru că pot apărea complicații.

 

TAUR 21.04-21.05

Surpriza cea mai mare a acestei luni ar putea-o constitui o schimbare de statut relațional – unul dintre prietenii tăi cei mai buni ți-ar putea deveni iubit sau, de ce nu?, amiciția voastră s-ar putea transforma într-o prietenie cu „beneficii.

 

GEMENI 22.05-21.06

Discuțiile în contradictoriu cu partenerul tău te vor determina să-ți concentrezi energia mai mult asupra vieții profesionale. Ca atare, nu e exclus să-ți cadă cu tronc unul dintre superiorii tăi direcți, căruia s-ar putea să nu-i rămâi nici tu indiferentă.

 

RAC 22.06-22.07

Comunicarea nu este punctul tău forte în această lună, așadar atât relațiile cu familia, cât și cele cu partenerul tău vor lăsa de dorit. Ferește-te să intri în conflicte, iar la job, păstrează-ți cumpătul. Spre finele lunii însă, vei da lovitura pe plan material.

 

LEU 23.07-22.08

Banii îți vor intra în conturi din mai multe surse, însă nu de același noroc te vei bucura și pe plan amoros. Discuțiile cu jumătatea ta, cauzate de gelozie, te vor amprenta în asemenea măsură, încât vei ajunge să te cerți și cu colegii de serviciu.

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

Provocările acestei luni vor fi nu doar imense, ci și… intense, și doar de tine ține dacă vei reuși să gestionezi lucrurile astfel încât să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională. Persoana iubită e decisă să nu mai lase de la ea.

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

În ceea ce te privește, latura amoroasă e cel mai bine aspectată în acest interval, astrele fiindu-ți favorabile. Din păcate pentru iubitul tău, sentimentele tale nu-i sunt adresate, iar din păcate pentru tine… e foarte posibil să afle asta!

 

SCORPION 23.10-21.11

Financiar încep să se miște lucrurile pentru tine, însă problemele întâmpinate la job îți vor face viața amară. Turnătoria colegilor și dualitatea unor superiori te vor duce în pragul demisiei. Luptă pentru idealurile tale, nu le da satisfacție!

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Ar fi bine să te ții departe de tentații în această lună, fiindcă vei fi mai cheltuitoare ca de obicei, iar asta îți va crea nu doar o gaură ireparabilă în buget, ci și multe discuții neplăcute în familie. Partenerul tău îți va bloca accesul la card.

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter