Horoscopul lunii iulie 2015

Publicat pe

RAC 22.06-22.07

O realizare profesională neașteptată te poate surprinde mai ales în prima parte a intervalului. Ai muncit mult în ultima vreme și era cazul ca superiorii să-ți recunoască meritele. Bineînțeles, și bugetul tău se va modifica, ceea ce înseamnă că poți să-ți planifici o vacanță mai deosebită în acest an. Totuși, păstrează un echilibru în toate.

 

LEU 23.07-23.08

Ai avut foarte multe proiecte de care te-ai ocupat în ultima vreme și te simți destul de obosit. Încearcă să te gândești la faptul că, oricât de importanți ar fi banii, sănătatea și viața de familie sunt aspectele cele mai importante.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

S-ar putea ca în a doua parte a lunii să te confrunți cu probleme destul de serioase de comunicare. Relațiile cu cei din jur ar putea avea de suferit din acest motiv, mai ales că pari a-i suspecta pe toți de rele intenții.

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Luna aceasta te vei convinge, o dată în plus, cât de mult contează să ai o familie fericită, în care toți membrii să știe că îi iubești necondiționat. Alege să vezi partea plină a paharului și evită-i pe toți cei care te încarcă cu energie negativă.

 

SCORPION 24.10-22.11

Ai o energie deosebită și emani mult optimism. Te simți bine și pari a fi în formă maximă pentru orice provocare. Pregătește-te pentru călătorii pe distanțe scurte, poate vei merge în vizită la rude care locuiesc în alte orașe.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Șansele unei reușite în plan personal sunt foarte mari. Dacă ești implicat într-o relație, partenerul te-ar putea surprinde cu o propunere oficială. În orice caz, din punct de vedere sentimental lucru-rile stau foarte bine luna aceasta.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Se anunță o perioadă destul de lejeră atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Fiind vară, proiectele la serviciu se vor rări, iar acasă întreaga familie va fi cuprinsă de dorul de vacanță. Bucură-te de aceste zile liniștite.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Deși ai crezut că toate problemele tale sunt pe cale să se rezolve, cumva acestea vor mai continua să-ți dea bătăi de cap pentru o vreme. Încearcă să-ți stabilești scopuri pe termen scurt pentru a nu te simți copleșit.

 

 

PEȘTI 19.02-20.03

Vei începe, ușor-ușor, să scapi de toată tensiunea pe care ai acumulat-o în ultimele luni și să-ți recapeți optimismul și energia. Vei merge într-o vacanță alături de cei dragi, unde te vei simți foarte bine și-ți vei încărca bateriile.

 

BERBEC 21.03-20.04

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru intros-pecție și reevaluare a principalelor scopuri în viață. Gândește-te în liniște la ce ți-ar plăcea să faci cu adevărat și evită să ții cont prea mult de ce așteaptă alții de la tine.

 

 TAUR 21.04-21.05

Din punct de vedere financiar ai putea avea surprize foarte mari, dat fiind că nu e exclus să intri în posesia unei sume de bani. Pentru tine asta ar însemna o gură de aer proaspăt, care îți va permite să-ți rezolvi problemele urgente.

 

GEMENI 22.05-21.06

Cele mai multe provocări vor veni luna aceasta din zona personală. Nu te vei confrunta cu nimic grav, însă vei avea mult de lucru în gospodărie. Fie că plănuiești o vacanță, fie câteva reparații în casă, vei fi destul de ocupat în iulie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter