Horoscopul lunii martie 2017

Publicat pe

PESTI 19.02-20.03

 Latura emoțională și ambiția sunt bine aspectate și te vor ajuta din plin în această lună, în primul rând în carieră. Situația materială este, de asemenea, mulțumitoare, în ciuda intervenției negative a lui Marte. În plus, te bucuri de o sănătate excelentă, deci nu vei avea de ce te plânge… Cu excepția mariajului, care este punctul nevralgic.

 

BERBEC 21.03-20.04

Luna aceasta e dominată de ambițiile și de scopurile personale, viața profesională fiind la cote maxime de pe data de 20 încolo. Te vei bucura, de asemenea, de nenumărate oportunități financiare, dar și în dragoste s-ar putea să dai lovitura.

 

TAUR 21.04-21.05

Latura profesională e destul de bine aspectată, dar nu la fel de bine ca cea amoroasă, care se află la cote maxime. Din punct de vedere spiritual, apare o îmbunătățire vizibilă, iar asta te va încuraja să te ocupi mai mult de scopurile personale.

 

GEMENI 22.05-21.06

În ceea ce privește cariera, situația se va schimba în bine, apărând oportunități de avansare, însă, din păcate, partea financiară va fi în regres. Mare atenție în privința vieții de cuplu – Mercur și Jupiter se vor coaliza și-ți vor pune bețe-n roate!

 

RAC 22.06-22.07

Vei avea o lună excelentă din punct de vedere financiar și profesional, dar viața amoroasă va trece prin niște momente delicate spre finele lunii. Cu diplomație (ceva mai multă) și cu răbdare, vei reuși să te împaci însă cu persoana iubită.

 

LEU 23.07-22.08

Dacă vrei să-ți atingi obiectivele de luna asta, va trebui să dai dovadă de mai multă flexibilitate și să lași hachițele deoparte, cei din jurul tău nu vor mai fi la fel de concilianți. Și dacă aștepți înțelegere de la iubitul tău, s-ar putea să ai o surpriză…

 

FECIOARĂ 23.08-22.09

Cuvântul acestei luni este… presiune. Toate laturile vieții tale vor fi afectate, în mai mică sau mai mare măsură. Așadar, tot ce poți face e să aștepți să treacă. Singurul lucru bun e că, în acest interval, vei afla care-ți sunt adevărații prieteni.

 

BALANȚĂ 23.09-22.10

Pentru tine e o lună bună, atât din punct de vedere al carierei, cât și din punct de vedere amoros. Latura financiară nu e la fel de bine aspectată, iar asta ți-ar putea afecta ulterior relația de cuplu. Iubitul tău va fi dezamăgit dacă-l vei minți!

 

SCORPION 23.10-21.11

Până pe 22 martie, unele probleme de familie te vor ține în tensiune, însă, din fericire, cu ajutorul persoanei iubite, vei reuși să le depășești. Viața amoroasă va fi, în schimb, la cote maxime, și nu e exclus ca familia ta să se mărească în curând.

 

SĂGETĂTOR 22.11-21.12

Inteligența socială este esențială în această lună dacă vrei să-ți atingi scopurile profesionale. Saturn îți va influența situația financiară și te va determina să muncești și mai mult. Din acest motiv, după 20, dragostea va deveni complicată…

 

CAPRICORN 22.12-19.01

În acest interval te vei concentra asupra vieții de familie și nu-ți va fi ușor, mai ales că eclipsa lunară îți va crea probleme și în viața profesională. Saturn va plusa, complicându-ți viața amoroasă, dar cel puțin te bucuri de o sănătate excelentă.

 

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

Dragostea este pe primul loc în luna martie pentru tine – vei avea parte de multă pasiune, dar și de surprize romantice. Iar dacă ești singură, îți vei găsi cu siguranță un iubit. Și ca să fie în spiritul zodiei, trebuie ca noua ta cucerire să aibă bani!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter