Horoscopul lunii noiembrie 2015

Publicat pe

SCORPION 24.10-22.11

În ultima perioadă ai avut parte de diverse schimbări atât în sfera profesională, cât și în cea personală, peste care ai trecut destul de greu. Încearcă să-ți schimbi felul în care privești toate aceste evenimente, atitudinea ta fiind singura care poate face diferența. Din punct de vedere financiar poți primi un ajutor neașteptat din partea unei rude.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Luna aceasta lucrurile pot scăpa ușor de sub control dacă nu ești atent la felul în care comunici cu membrii familiei. Ai tendința să devii agresiv mult prea ușor și să-i rănești astfel pe toți cei cu care intri în contact.

 

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Ar fi indicat ca în următoarea perioadă să petreci mai mult timp cu tine însuți. Încearcă să-ți acorzi momente speciale în care să te regăsești. Vei primi invitații la diverse evenimente, alege-le cu atenție pe cele la care vei merge.

 

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Pregătește-te de o perioadă specială, în care te vor încerca emoții dintre cele mai puternice. S-ar putea vorbi chiar de schimbarea priorităților în plan personal. O rudă cu care n-ai mai vorbit de mult timp te-ar putea vizita la sfârșitul lunii.

 

 

PEȘTI 19.02-20.03

În prima parte a intervalului ai putea avea de rezolvat mai multe proiecte profesionale destul de solicitante, însă nu-ți face griji. Pe de o parte, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor, iar pe de alta, apele se vor liniști în scurt timp.

 

 

BERBEC 21.03-20.04

Deși mai e destul timp până la Sărbătorile de iarnă, te simți cuprins oarecum de febra Crăciunului. Începi să te ocupi de diverse treburi gospodărești, să schimbi designul interior al locuinței și să faci reparațiile necesare.

 

 

TAUR 21.04-21.05

În luna noiembrie va trebui să rezolvi diferite chestiuni administrative pe care nu bănuiai măcar că le ai de finalizat. Înarmează-te cu răbdare, pentru că vei avea de înfruntat tot felul de persoane mai mult sau mai puțin diplomate.

 

 

GEMENI 22.05-21.06

Cineva din familie îți va cere explicit să te îngrijești mai mult de propria persoană și să pui cumva pe plan secund îndatoririle profesionale. Renunță la proiectele mai puțin importante și concentrea-ză-te doar pe liniștea ta interioară.

 

 

RAC 22.06-22.07

Luna aceasta, mai ales în cea de a doua parte a intervalului, ai putea beneficia de un ajutor financiar la care nu mai sperai. Chiar și așa, nu te grăbi să investești fără să-ți faci un plan bine pus la punct. Fii înțelept din acest punct de vedere.

 

 

LEU 23.07-23.08

Cele mai importante persoane din viața ta se gândesc în secret să-ți facă o surpriză. Pregătește-te să te bucuri alături de ei și, eventual, planifică la rândul tău o cină specială care să le arate cât de mult îi iubești.

 

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

O persoană din anturajul profesional te-ar putea ajuta pentru a avansa în carieră. Fii prevăzător și nu te grăbi să semnezi vreun act important până nu citești cu atenție toate clauzele. Ar putea ascunde capcane foarte neplăcute.

 

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Dacă plănuiești să faci o investiție majoră, ar trebui să ceri sfatul unui consultant financiar. Ai tendința de a te entuziasma ușor și de a-i crede pe cei din jur fără să pui la îndoială informațiile venite din partea lor. Coboară cu picioarele pe pământ.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter