Horoscopul lunii noiembrie. Zodiile care vor avea noroc în afaceri și la locul de muncă

Publicat pe

BERBEC

Noiembrie este luna ideală, pentru tine, de a începe o afacere nouă, un proiect la care te gândești de mult timp. Este momentul prielnic pentru a trece de la dorință la faptă. Astrele te susțin cu inspirație, noroc și conjuncturi benefice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

TAUR

Simți nevoia mai mult decât oricând să acorzi atenție sporită sănătății și stării de bine. Pune-te la punct cu analizele medicale de rutină, fă exerciții, mănâncă sănătos, fă meditații, rugăciuni și îndreaptă-ți atenția spre activități de relaxare a minții.

GEMENI

Stai foarte bine la capitolul comunicare. Îți exprimi ideile coerent și în concordanță cu ceea ce gândești, fără să mai simți nevoia, ca până acum, de menajamente și cosmetizări. Fii sinceră și ai grijă la persoanele false care doresc să te manipuleze.

RAC

O mulțime de provocări emoționale te așteaptă și, cel mai important, ai grijă la stările de nervozitate! Îți sare țandăra din orice și ai tendința să faci din țânțar armăsar, deranjându-i pe toți cei din jur. Cel puțin, ai noroc în afaceri și te vei bucura de câștiguri serioase.

LEU

Presiunile din acest an își spun cuvântul și te simți mai obosită ca oricând, chiar dacă, aparent, nu există niciun motiv evident. Odihnește-te, dă-ți timp să-ți reîncarci puțin bateriile și nu-ți face prea multe griji! Se anunță o lună decembrie fabuloasă.

FECIOARĂ

Ești răscolită de resentimente și îți amintești de situații din trecut și de oameni care ți-au greșit la un moment dat. Îți încolțește dorința de răzbunare și de a plăti cu aceeași monedă. Astrele te sfătuiesc să renunți la planul ăsta și să-ți păstrezi luciditatea

BALANȚĂ

Fii înțelegătoare și nu te băga cu forța în viața nimănui, pentru că ți-ai putea pierde chiar și prietenii vechi. Dă sfaturi, spune-ți punctul de vedere, dar limitează-te la asta. Ce face fiecare mai departe cu viața lui nu te privește.

SCORPION

Încetinește ritmul, nu-ți ridică nimeni o statuie dacă muncești peste program sau dacă locuința ta strălucește ca-n pozele din cataloagele de home & deco. Fă-ți timp pentru tine și nu te suprasolicita! Noiembrie este despre liniște și relaxare.

SĂGETĂTOR

În această perioadă, ești psiholog și terapeut pentru alții. Noiembrie va fi, prin urmare, o perioadă plăcută, în timpul căreia îți vei consolida relațiile cu prietenii și cu familia. Emiți și, prin urmare, și atragi energie pozitivă!

CAPRICORN

Perioada armonioasă care te așteaptă în noiembrie poate fi folosită în carieră. Să nu îți fie frică să vorbești cu colegii sau cu șeful, deoarece, în această perioadă, vei avea parte de înțelegere și vorbe bune. Se întrevede chiar și o mărire de salariu!

VĂRSĂTOR

Mai ușor cu cheltuielile în această lună! Nu mai cumpăra impulsiv, gândește-te dacă, de fapt, chiar ai nevoie de acel lucru și fă economii. Cumpără-ți cărți, dacă tot simți nevoia de investiții, și profită de această perioadă propice de studiu!

PEȘTI

Ești copleșită de muncă în noiembrie și simți că nu mai poți face față solicitărilor din toate direcțiile. Pune sănătatea pe primul loc și nu te extenua. Partea bună este că eforturile de la serviciu îți sunt recunoscute, așa că așteaptă-te la bonusuri!

Sursa foto: Shutterstock

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter