Horoscopul lunii octombrie 2014

Publicat pe

BALANŢĂ 23.09-23.10

S-ar putea să ai nevoie de ajutorul unui prieten într-o problemă din gospodărie. Încearcă să rezolvi toate micile reparaţii pe care le-ai mai avea de făcut pentru a preîntâmpina eventualele dispute cu vecinii. Din punct de vedere financiar, în prima parte a inter-valului nu se anunţă schimbări importante. În a doua parte a lunii s-ar putea să întri în posesia unei sume de bani la care nu te aşteptai.

 

SCORPION 24.10-22.11

Fie că ai început o serie nouă de studii, fie că ţi-ai schimbat locul de muncă, ideea este că trebuie să te acomodezi cu un colectiv nou de colegi. Din fericire, lucrurile se vor desfăşura fără probleme, astfel încât te vei simţi în largul tău într-un timp foarte scurt. Aşteaptă-te să fii invitat într-un grup nou de prieteni.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Se poate ca în primele două săptămâni ale acestei luni să ai parte de multe provocări la locul de muncă, peste care vei trece cu bine doar dacă îţi vei păstra calmul. Încearcă să dai dovadă de multă diplomaţie şi răbdare, pentru că în final situaţia se va ameliora. Indiferent de conflicte, nu-ţi pierde încrederea în tine!

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Singura ta preocupare luna aceasta va fi legată de propria persoană. Ceea ce e foarte bine. Dacă în ultima vreme te-ai gândit mai mult la cei din jur şi ţi-ai dorit să le îndeplineşti toate dorinţele, iată că a venit şi momentul tău. Refuză o parte din invitaţiile pe care le primeşti şi concentrează-te doar asupra ta.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

În luna octombrie, mai mult ca oricând parcă, te va cuprinde un sentiment de iubire şi altruism care te va mira şi pe tine. Profită de el şi implică-te în activităţi caritabile care să-ţi aducă mulţumire de sine. Fii alături şi de familia ta, mai ales că o rudă din străinătate ţi-ar putea cere un ajutor financiar.

 

PEŞTI 19.02-20.03

Zona parteneriatelor va fi activată într-un mod foarte plăcut. Fie vei intra într-un grup de prieteni cu care vei rezona de minune, fie vei primi o ofertă de lucru, important este că în perioada următoare comunicarea va fi punctul tău forte. Alege exact persoanele alături de care să te simţi bine şi cultivă doar aceste relaţii.

 

BERBEC 21.03-20.04

Te-ar putea încerca un sentiment ciudat de singurătate şi de confuzie. Simţi oarecum că nu îţi găseşti locul şi nici nu ştii în ce direcţie ar trebui să te îndrepţi. Cel mai probabil din cauza oboselii, lucrurile îţi apar în culori destul de închise. Pentru limpezirea gândurilor, ai face bine să-ţi iei câteva zile libere de la birou.

 

TAUR 21.04-21.05

În următoarea perioadă va trebui să te ocupi de unul dintre părinţi, care se va confrunta cu probleme de sănătate care ar putea deveni destul de serioase dacă nu sunt tratate corespunzător. Încearcă să-l linişteşti şi să-i oferi toată susţinerea ta. Din fericire, nu e nimic grav, aşa că situaţia se va ameliora curând.

 

GEMENI 22.05-21.06

În ultima vreme te-ai simţit copleşit de toate sarcinile pe care a trebuit să le duci la bun sfârşit. Pentru perioada următoare ai face bine să încerci o prioritizare a lor pentru a evita să te oboseşti inutil. Nu-ţi stabili scopuri nerealiste care să-ţi aducă numai dezamăgiri în caz că nu se îndeplinesc aşa cum ai visat.

 

RAC 22.06-22.07

De ceva timp încoace relaţia cu partenerul de suflet nu mai este atât de însufleţită ca la început. Din cauza rutinei, poate, sau a altor factori externi, viaţa ta amoroasă va trece printr-o serie de transformări. Lasă lucrurile să evolueze firesc şi nu încerca să salvezi ceva ce nu mai poate fi salvat.

 

LEU 23.07-23.08

Luna aceasta dai dovadă de un curaj ieşit din comun şi poţi practica toate acele activităţi pe care până acum le-ai privit cu multă teamă. Invită-ţi prietenii la o ieşire mai specială şi încercaţi ceva extrem: fie un salt cu paraşuta, fie bungee jumping sau altceva care să vă testeze îndrăzneala.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Din păcate, pentru tine acesta a fost anul celor mai pu-ţin inspirate alegeri. Ca atare, consecinţele nu sunt tocmai uşor de suportat, însă dacă priveşti lucrurile în sens evolutiv, s-ar putea să treci cu mai multă seninătate peste toate neplăcerile. Acceptă-ţi greşelile şi învaţă din ele pentru a nu le repeta în viitor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter