Horoscopul lunii septembrie 2015

Publicat pe

Fecioară 24.08-22.09

Atenția ta se va axa în special pe dragoste, familie și relația de cuplu. Ai toate șansele să-ți găsești jumătatea sau de a face mai puternică relația pe care o ai deja. Luna aceasta trebuie să ai mare grijă la finanțele tale și la modul în care îți gestionezi banii. La serviciu te așteaptă un proiect important care îți va crește stima de sine.

 

 

BALANȚĂ 23.09-23.10

Viața ta amoroasă ia o turnură favorabilă, fiind plină de surprize plăcute care te provoacă să iei decizii pe termen lung. Ai grijă, în schimb, la comunicarea cu ceilalți și nu uita să te concentrezi bine în ceea ce faci, tinzi să devii neîndemânatic.

 

 

SCORPION 24.10-22.11

Succesul este de partea ta. La serviciu vei străluci și vei putea fi promovat. Totuși, nevoia ta constantă de a ieși în evidență riscă să îți provoace mult stres. Ai așteptări prea mari de la partener și s-ar putea să te îndrăgostești de un coleg de la birou.

 

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Luna aceasta te bucuri de romantism și armonie în cuplu. Pe plan profesional, ai multe așteptări care întârzie să se îndeplinească. Fii încrezător, succesul va veni curând, dacă vei fi perseverent. Este prevăzută chiar și o colaborare la distanță.

 

 

CAPRICORN 24.12-20.01

În acestă lună vei reflecta mult la viața ta profesională și vei lua în calcul decizii pe care le-ai dezbătut în trecut. Relația de cuplu este una tensionată, situația financiară fiind principalul motiv de conflict.

 

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Vezi lucrurile cu mai multă claritate și îți dai seama mai ușor de deciziile pe care va trebui să le iei. Nu ții cont de reguli și dai frâu liber sentimentelor tale. Nu uita, în schimb, să fii prudent odată cu fiecare hotărâre pe care o iei.

 

 

PEȘTI 19.02-20.03

Ești mereu implicat în prea multe proiecte și riști să nu îți asumi responsabilitatea pentru fiecare în parte. Ia o pauză și gândește-te bine la prioritățile tale. La birou ești foarte solicitat, dar nu îți face griji, laudele nu vor întârzia să apară.

 

 

BERBEC 21.03-20.04

Imprudența este inamicul tău principal în această lună. Astfel, tratează cu multă seriozitate fiecare aspect al vieții tale. Viața de cuplu va evolua într-o notă pozitivă, mai ales că septembrie va fi o lună foarte erotică pentru tine.

 

 

TAUR 21.04-21.05

Pe plan sentimental simți că te confrunți cu foarte multe bariere. Din fericire, este doar o problemă temporară și în curând vei fi extrem de norocos la acest capitol. Intuiția și ambiția sunt atuurile care te vor ajuta să te remarci la birou.

 

 

GEMENI 22.05-21.06

După ce ai muncit din greu în ultima perioadă, simți că este timpul pentru o scurtă pauză și o perioadă de relaxare. Astfel, vei avea mai mult timp pentru a te dedica vieții de familie sau de cuplu și pentru a-ți renova casa.

 

 

RAC 22.06-22.07

Pentru tine dragostea nu are limite în această lună. Pasiunea te va îndemna să experimentezi cât mai mult și îndrăznești să fii liber. Pe plan profesional, te îndrepți încet, dar sigur spre jobul pe care ți-l doreai de mult.

 

 

LEU 23.07-23.08

În ultimul timp lucrurile nu au fost prea roz pentru tine, dar acum totul reintră pe făgașul normal. Latura ta senzuală e mai puternică decât a fost în ultima perioadă, iar în carieră ai un nou start care îți va aduce numai reușite.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter