Nu degeaba se spune despre Donald Trump că este malefic. Iată care este cea mai rea zodie!

Publicat pe

Există persoane care pot face rău fără a avea vreun resentiment, însă nativii unei zodii sunt cei mai răi din tot zodiacul.

Persoanele născute în această zodie se nasc cu acest instinct diabolic. Sunt considerate a fi persoane cu două fețe. Sunt perverse, devin rele dintr-o dată și adoră momentul în care inamicul lor este la pământ.

Când ești în preajma acestei zodii, ascunde-ți punctele slabe pentru că dacă află care sunt, va profita de ele la maximum atunci când simte nevoia. Nu contează că ești un membru al familiei sau un simplu prieten, acești nativi pot găsi foarte repede antipatică o persoană.

Totuși există un punct sensibil al acestei zodii. Copiii! Gemenii, pentru că despre ei este vorba, nu pot face rău copiilor lor, însă le place să domine pe plan intelectual. De aceea, adoră partenerii de viața deștepți, care sa le stârnească această parte dominatoare.

Cu toate că sunt cei mai răi din tot zodiacul, majoritatea Gemenilor nu sunt capabil să comită crime, dar par ca și cum ar putea să facă asta oricând, fără nicio remușcare.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Beyonce este născută sub semnul celei mai naive zodii. Iată care este!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter