Shakira este născută sub semnul uneia dintre cele mai petrecărețe 4 zodii. Vezi dacă te numeri și tu printre ele!

Publicat pe

Toată lumea iubește petrecerile cu prietenii și serile cu dans și veselie până dimineața. Însă există anumiți nativi din zodiac care exagerează de cele mai multe ori și sunt declarați mai petrecăreți decât celelalte semne.

Sunt persoane care adoră să cunoască oameni noi, să socializeze, să danseze și să aibă ce povesti a doua zi prietenilor. Petrecerile sunt pentru ei un mod de viața, însă pot depăși anumite limite în goana după distracție.

Fiecare zodie are un reprezentant căruia îi place să iasă în club destul de des, dar nativii unor anumite zodii sunt cei care trăiesc pentru a se distra. Iată care sunt cele mai petrecărețe 4 zodii!

Gemeni – Nativii gemeni sunt persoane energice, sociabile, care știu să se distreze în prezența prietenilor. Pot vorbi cu oricine cu ușurință, indiferent că sunt necunoscuți sau nu. Totuși, aceștia tind să depășească anumite limite câteodată, așa că trebuie să fie mai temperați.

Leu – Cluburile și petrecrile sunt cele mai bune locuri de distracție pentru Lei. Aceștia iubesc dansul, afterparty-urile, însă au nevoie și de parteneri care să poată ține pasul cu ei pentru că ritmul acesta nu este potrivit pentru oricine.

Săgetător – Iubesc libertatea și să cunoască oameni noi, așa că petrecerile sunt locurile perfecte unde pot socializa cu necunoscuți. În plus, le plac aventurile, experiențele noi, însă trebuie să știe când să se tempereze.

Vărsător – Deși sunt persoane timide și nu se dau în vânt să își facă noi prieteni, Vărsătorii iubesc petrecerile, iar dansul îi eliberează de stres și devin sociabili. Atunci când ai chef de o ieșire, un nativ Vărsător nu te va refuza niciodată.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Ele sunt cele mai inteligente 5 zodii! Barack Obama este născut într-unul dintre aceste semne!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter