Horoscop floral. Ce floare te reprezintă, în funcție de data nașterii, și care este floarea zodiei tale

Publicat pe

Cu toții cunoaștem zodiile horoscopului european și unii sunt pasionați și de cel chinezesc, însă nu la fel de popular este zodiacul floral, deși este la fel de interesant. Astrologii sunt de părere că fiecarei persoane i se potrivește o anumită floare, în funcție de data nașterii sau de semnul său zodiacal.

Horoscop floral. Ce floare te reprezintă, în funcție de data nașterii, și care este floarea zodiei taleHoroscop floral. Ce floare te reprezintă, în funcție de data nașterii, și care este floarea zodiei tale

Floarea soarelui este asociată celor născuți în zilele de 1, 10, 19 și 28, care sunt independenți, firi solare, cu o legătură specială cu natura și mereu în centrul atenției.

Bujorul se potrivește celor născuți în zilele de 2, 11, 20, 29 și reprezintă firi romantice, sensibile, pasionale și mereu îndrăgostite. De ei înșiși și mai tot timpul de alții. Se implică total în relațiile de dragoste și sunt capabili de sacrificii mari.

Papucul Doamnei aparține celor născuți pe 3, 12, 21 și 30 și dezvăluie oameni cu o personalitate complexă, nonconformiști și extrem de atragători.

Albăstrea sunt persoanele născute pe 4, 13, 22 sau 31. Aceștia sunt sensibili, fragili, devotați familiei, persoanei iubite, prietenilor. Sunt caracterizați de o bunatate nativă, potrivit tonica.ro. Albăstrelele sunt prieteni foarte buni și tot timpul acolo unde este nevoie de ajutor.

Irisul este rezervat celor născuți pe 5, 14 sau 23, oameni norocoși și care se adaptează ușor oricăror situații, indiferent cât de grele ar fi.

Macul reprezintă oamenii născuți în zilele de 6, 15 sau 24. Pe cât de fragil este un mac, pe atât de puternic este și nu de puține ori, aceste persoane sunt subestimate la prima vedere, din cauza fragilității lor aparente. La a doua vedere, arată întotdeauna de ce sunt capabili și manipularea este arma lor cea mai de temut.

Orhideea este pentru cei născuți pe 7, 16 sau 25. Asemeni acestei flori deosebite, oamenii care se identifică orhideei sunt persoane exotice, nobile, extrovertite și reușesc să-și facă simșită cu ușurință prezența. Sunt apreciați pe unde merg și ușor de îndrăgit de toată lumea.

Margareta aparține celor născuți pe 8, 17 sau 26. Nativii sunt sensibili, uneori mult prea naivi, se emoționeaza ușor și au tendința de a acorda încredere mare celor din jurul lor și nu de puține ori își iau țeapă pentru că și-au pus sufletul pe tavă cui nu era cazul. Sunt persoane sincere și fidele și același lucru asteaptă și de la ceilalți. Nimic mai mult decât atât cât oferă ei!

Trandafiri sunt cei născuți pe 9, 18 sau 27, o floare care reprezintă pasiunea, dar și agresivitatea, deopotrivă. Altfel spus, pe cât de frumos miros și arată, pe atât de tare pot înțepa. Nativii dau dovadă de o fire impulsivă și o personalitate puternică, fiind capabili să faca față cu brio oricărei situatii provocatoare.

Ce floare ești în funcție de zodia din horoscopul european (clasic)

Berbec

Caprifoiul te defineşte pentru că eşti dulce şi reuşeşti să-i atragi pe ceilalţi în mod natural, prin farmec şi graţie. Ești fermăcătoare, sensibilă, romantică și seducătoare. Dulceața caprifoiului este irezistibilă pentru albine, la fel cum și nativele acestei zodii sunt percepute de restul oamenilor. Berbecilor li se potrivesc la fel de bine și Crizantema, Muşcata, Crinul.

Taur

Macul se potrivește cel mai bine Taurilor, însă și violetele, margaretele sau trandafirii. Te bucuri de siguranţă şi confort dar eşti, totodată, extrem de rezistentă, reuşind să te adaptezi cu uşurinţă oricărui fel de condiţii, potrivit specialistului csid.ro. Ești sensibilă și delicată, dar puternică și hipnotizantă când este cazul. Roșul aprins al macilor reprezintă firea pasională a Taurilor, dar și roșul pe care îl văd în fața ochilor atunci când sunt scoși din răbadarea lor.

Gemeni

Lavanda este cea mai potrivită floare pentru tine. Eşti ingenioasă şi îţi place să-ţi împărtăşeşti ideile şi să obţii mai multe perspective de la cei din jur. Eşti uimitor de productivă, creativă şi cu o minte foarte activă. Uneori îţi lipseşte lipsa de concentrare şi asta pentru că te simţi atrasă de mai multe lucruri. Florile care te mai reprezintă pe tine sunt și liliacul, crizantema și ordiheea.

Rac

Florile albe, în special trandafirii albi, dar și lotus, crini albi sau mușcate albe sunt cele care definesc Racii. Sensibilitatea este cuvântul tău de oridine. Eşti extrem de perceptivă, cu o intuiţie foarte dezvoltată şi complet deschisă când vine vorba de sentimente. Sunteți inocenți, sinceri, transmiteți căldură și blândețe și vă câștigați foarte ușor simpatia celorlalți.

Leu

Floarea-soarelui te defineşte complet. Eşti un adevărat lider, eşti caldă, deschisă şi naturală. Sunteți firi solare, iubiți natura, libertatea, plimbările la malul mării, dar și prin lanurile de grâu, floarea soarelui sau rapiță, orice cultură care iubește soarele. Eşti generoasă, iubitoare şi credincioasă, astfel că prietenii şi familia ta ar vrea să te aibă alături mereu. Leilor li se potrivesc foarte bine și gălbenelele, rozmarinul și rostopasca.

Fecioară

Floarea-de-colț le reprezintă cel mai bine pe nativele acestei zodii. O floare rară și absolut încântătoare, la fel ca și femeile Fecioară. Pline de afecțiune, îngrijite și sociabile, acestea se lasă mai greu cucerite, exact ca și floarea-de-colț.

Balanța

Tu poți fi trandafir, margaretă, hortensie sau clopoței. Ai o abilitate unică de a vedea şi de a descoperi orice secret sau lucru ascuns intenţionat, fiind o persoană extrem de sinceră şi de directă. Ești romantică, pasională și un partener de nădejde, fidel și iubitor.

Scorpion

Crizantema, laleaua, crizantena, gardenia și cactusul sunt florile tale. Eşti o persoană plină de surprize şi, de îndată ce cineva crede că te cunoaşte, ai grijă să îi arăţi că nu ştie aproape nimic despre tine. Eşti foarte intuitivă şi extrem de perspicace, atentă cu emoțiile și sentimentele celor din jur. Nu-ți scapă nimic, dar nu din nevoia de a critica, ci pentru a ajuta unde este nevoie.

Săgetător

Narcisele, garoafele roz, păpădia și bujorii sunt florile care te reprezintă. Eşti directă şi onestă, norocoasă, puternică şi naturală. Uneori prea naturală, iar excesul de sinceritate îți poate dăuna în anumite situații. Pe cât ești de feminină și delicată, pe atât de bine reziști în situațiile stresante, în care mulți oameni ar ceda mult mai ușor. Ai o imaginaţie foarte activă şi deseori te pierzi, visând cu ochii deschişi!

Capricorn

Garoafele, panseluțele, florile de cânepă și iedera sunt florile perfecte ale femeilor Capricorn. Ambițioase, autoritare și sigure pe ele, aceste native nu se dau la o parte de la nimic până nu își ating scopul. Rezistenta garoafă se potrivește de minune cu personalitatea femeii Capricorn. Îţi place să faci totul singură şi nu ieşi foarte des din zona ta de confort.

Vărsător

Floarea care te defineşte cel mai bine este orhideea, dar poți fi la fel de bine și gladiolă, pasărea paradisului și Trilium. Eşti curioasă şi inventivă, iar uneori te afli în contradictoriu chiar şi cu tine. Ai o personalitate frumoasă, iar oamenii sunt foarte atraşi de tine. La fel ca și orhideea, dacă o femeie Vărsător nu are parte de iubire și de atenție, își pierde din strălucire.

Pești

Lotusul este floarea ta, dacă eşti născută sub semnul Peştilor. Ți se potrivesc și orhideea, macul și liliacul. Eşti foarte receptivă şi profundă din punct de vedere emoţional. Uneori poți fi mult prea empatică și te influențează prea mult emoțiile celor din jur. Ai încredere în intuiția ta!

  • Cei care sunt pasionați de flori pot vedea cum se cultivă macii și cum trebuie să ai grijă de gladiole.

Află ce zodie ești în zodiacul chinezesc

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter