Codin Maticiuc: "Primii bani i-am făcut pe la 12-13 ani lucrând la o terasă în cartier care vindea doar bere, popcorn și TEC"

Publicat pe

Deși e om de afaceri, producător de film, scriitor și din când în când actor, bloggingul rămâne o constantă în viața lui. Pe codinmaticiuc.ro, celebrul crai de Dorobanți dezbate, într-un stil inconfundabil și un limbaj extrem de liber, viața de noapte a capitalei. Așadar, dacă ești sensibil, nu citi interviul de mai jos.

 

Cum ai făcut primii bani și pe ce i-ai cheltuit?

Primii bani i-am făcut pe la 12-13 ani lucrând la o terasă în cartier care vindea doar bere, popcorn și TEC. După program mai luam ceva extra dacă stăteam să curăț sticlele de bere de etichetă. Cu banii câștigați cumpăram savarine, să i le dau unei tipe de 14 ani ca s-o f*t, doar că le cam mâncam eu înainte de poftă.

 

Ce faci dacă mâine dispare Internetul?

Dacă dispare Internetul sunt bine, că asa eram și înainte să apară. Mai scap un pic și de BRomania, deci sunt bine tare pe zona Loft-Nuba.

 

Ce cred părinții despre ocupația ta de blogger?

Părinții s-au obișnuit deja că ma ocup doar cu prostii.

 

Ai primit propuneri indecente online? Ne dai exemple?:D

Normal că am primit. Mult pe „poți să-mi schimbi și mie un bec”, „poți să-mi dai ceva de pe raftul de sus” și chiar și un „să te văd cum îmi iei limba-n gură” de la una de 1.85m

 

Ce cheltuieli lunare și ce eforturi presupune bloggingul?

Cheltuieli mari cu ieșitul în oras, eforturi mari cu alcool și femei, ca să ai despre ce scrie. Plus, câteodată te întreabă și ăștia de la Viva chestii și trebuie să le răspunzi. Greu tare.

 

Care sunt hashtagurile tale preferate?

#nomorehollywood pentru promovarea filmului românesc si #FMMIonute pentru cunoscători

 

Care sunt cele mai penibile hashtaguri pe care le-ai întâlnit în social media?

Fără doar și poate #blessed și #soblessed pe care le propun înlocuite cu #mafutpecash și #cucardsaiplatestilumata

Citește și:

Otravă – Cu primii bani din blogging a plecat de Revelion în Florența

Cu Alina Ceuşan despre trucurile sale de frumuseţe

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter