Dacă internetul ar dispărea, Alina Ceușan spune că s-ar apuca să scrie o carte

Probabil că știi deja foarte multe lucruri despre Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de la noi, însă suntem siguri că nu știai pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați din online sau ce ar face dacă mâine ar dispărea internetul.

 

Cum ai făcut primii bani din online și pe ce i-ai cheltuit?

Mi-am cumpărat decorațiuni pentru camera mea din Cluj. Pe atunci stăteam în chirie cu Carmen, într-un apartament pe Eroilor, și știu că eram (ca și acum, de altfel) foarte pasionată de design interior.

 

Ce faci dacă mâine dispare internetul?

Scriu o carte.

 

Ce cred părinții despre ocupația ta?

Mă susțin, le place ceea ce fac. Întotdeauna m-au sfătuit atunci când am avut nevoie și cred că le datorez mult pentru că m-au lăsat să merg pe drumul meu. Avem o relație foarte apropiată.

 

Ai primit propuneri indecente online?

Nu.

 

Ce cheltuieli lunare presupune meseria de blogger?

Cred că ar trebui să vorbim mai degrabă de niște investiții minime de început, asta dacă vrei ca de mâine să încerci asta: un DSLR cu o lentilă bună, un laptop, lumini, un telefon performant, un loc creativ doar pentru tine și lista continuă. Pentru mine depinde de activitățile pe care le am în luna respectivă. În septembrie, spre exemplu, cheltuielile au fost mai mari, fiind plecata mai tot timpul.

 

Care este hastag-ul preferat?

#AcGoesTo… îmi organizează toate postările din diferite colțuri ale lumii și funcționează ca un album online la două click-uri distanță. Vezi #AcGoesToNewYork

 

Care e cel mai penibil hastag din media?

Suita de #Likes4Likes

 

CItește și:

Secrete de lifestyle direct de la vedete – VIDEO

Exclusiv! Gina Pistol – „Nu-mi spăl rufele în public' – VIDEO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro