Laura Musuroaea - despre cheltuielile lunare ale unui blogger

Blogger și unul dintre cei mai vechi vloggeri de la noi, Laura Musuroaea te ține la curent cu ultimele noutăți din beauty. De la tutoriale, sfaturi și review-uri  la produse cosmetice, de toate găsești pe contul ei de YouTube sau pe lauramusuroaea.com. Află ce cred părinții ei despre ocupația pe care o are sau ce ar face dacă mâine ar dispărea internetul.

Cum ai făcut primii bani din online și pe ce i-ai cheltuit?

Primii bani în online au fost din partea Youtube România, după ce a devenit disponibilă monetizarea la noi. Îmi aduc și acum aminte ce fericită am fost. Pe vremea aceea îmi doream foarte mult un ceas mai special de la Cacharel și, cu suma încasată de la Youtube, l-am cumpărat.

Ce faci dacă mâine dispare internetul?

Mă apuc și îmi scot la imprimantă articolele și le împart pe stradă :)) Sau deschid un mic „teatru' unde oamenii pot veni să mă vadă, exact așa cum mă vedeau și pe Youtube. Cred că soluții există mereu, trebuie doar să ai puțină imaginație. Dar, cu siguranță, nu m-aș orienta către alt domeniu. Daca dispare internetul înseamnă că apare altceva. Și voi fi și acolo.

Ce cred părinții despre ocupația ta?

Cred că nu înțeleg în totalitate ceea ce fac, stilul de viață și ce presupune asta. Pentru că este ceva nou. Dar, cu toate astea, mă susțin, sunt acolo pentru mine și asta mă bucură.

Ai primit propuneri indecente online?

Da… Mesaje, poze, snap-uri…

Ce cheltuieli lunare presupune meseria de blogger?

Becuri pentru lumini, tot felul de mici decorațiuni pentru poze si background-ul clipurilor, benzină, fotograf, închiriat locații, chiar și călătorii în diverse orașe pentru a obține anumite poze sau clipuri. Pe lângă toată această parte creativă, vin și taxele la stat, plata contabilei, a agenției etc.

Citește și:

Ana Morodan: „Nu știu la alții cum se întâmplă, dar când mă gândesc la ale mele, nu prea îmi vine să pierd vremea pe la cafele'

Diana Cosmin – „Uneori mama se mai plânge că stau prea mult cu capul în calculator și în telefon'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro