Sandra Bendre - "Primii bani din blogging i-am făcut punându-mi la vânzare hainele primite de la colaboratori"

Publicat pe

Sandra Bendre este una dintre cele mai cunoscute bloggerițe de fashion din Cluj. Pe site-ul ei găsești tot felul de tips-uri de beauty sau fashion, iar fotografiile colorate pe care le postează pe contul de Instagram adună mii de aprecieri. Află de la ea cum a făcut primii bani din online și ce arface dacă mâine ar dispărea internetul.

 

Cum ai făcut primii bani din online și pe ce i-ai cheltuit?

Sandra: Wow, îmi amintesc râzând gândindu-mă la începuturile mele ca blogger pentru că nu mi-am propus nicio secundă să fac bani din asta. Postam pur și simplu ținutele pe care le purtam zi de zi pe site-uri de streetstyle din străinăintate, iar acolo primeam adesea întrebarea: unde e link-ul blogului tău? Tot acolo am primit și primele propuneri de colaborare, încă nu aveam un blog:) Primii bani din blogging i-am făcut punându-mi la vânzare hainele pe care le primeam de la colaboratori, iar cu banii obținuți, bineînțeles, îmi cumpăram tot haine. :))

Ce faci daca mâine dispare internetul?

Sandra: Daca mâine ar dispărea internetul mi-aș deschide un mic restaurant, cochet și cu mâncare buuuuună, pe vreo străduță din inima Clujului. Este unul dintre lucrurile pe care mi le doresc în viitor, e pe wishlist.

Ce cred părinții despre ocupația ta?

Sandra: Ai mei au fost mereu entuziasmați de orice decizie pe care am luat-o pentru că niciodata nu am ales să fac lucrurile doar pe moment, să mă arunc cu capul înainte, cum se zice. Mama mea este fericită de fiecare dată când merg la Oradea (pentru ca eu sunt orădeancă) pentru că mergem la shopping, îi duc mereu haine, asta și pentru că purtăm aceeași mărime și la haine și la pantofi. Lucky me, mai ales când eram mai mică, acum e ea norocoasa 🙂

Ai primit propuneri indecente online?

Sandra: Din fericire am un public pe care îl respect și mă respectă și nu mi s-a întâmplat niciodată să primesc propuneri indecente, de nicio natura. Cred, de altfel, că acest respect îl câștigăm în timp, prin felul în care abordăm diferite teme, atât pe blog, cat și în social media, dar și prin felul în care le răspundem cititorilor.

Ce cheltuieli lunare presupune meseria de blogger?

Sandra: Acum o să zâmbesc și o să răspund cu: cafele în cele mai cool locuri, pentru că deh, trebuie să dea bine la poze :)) Glumesc! Ca orice meserie, cea mai importantă resursă pe care o investesc zilnic în ceea ce fac este  TIMPUL. Orice se vede pe blog și în social media presupune timp, shooting-uri poate în momente în care nu te simți tocmai bine, dar ai un deadline, drumuri, ore nedormite dar muuuult entuziasm și dedicare. Bineînțeles că vorbim și despre partea materială, pentru ca sunt cheltuieli cum ar fi mentenanța site-ului, bugetul pentru fotografi, locațiile și setting-ul pentru ședințele foto și, bineinteles, cheltuieli pe care orice om le are pentru a putea supraviețui 🙂

 

Citește și:

Recomandare de weekend de la Otravă

Cu Alina Ceuşan despre trucurile sale de frumuseţe

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter