2 greșeli pe care trebuie să le eviți când apare cineva nou în viața ta

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai întâlnit pe cineva. Indiferent cât ești de încântată sau nu, psihologii îți recomandă să eviți aceste 2 greșeli, acum dar și pe viitor.

Lasă trecutul în trecut

Principiul când te-ai ars cu ciorbă începi să sufli și-n iaurt nu te ajută de data asta. Dacă pui tuturor bărbaților eticheta de neserioși, golani, interesați numai de sex etc te va face să îți ridici niște ziduri de care nu mai trece nimeni.

Ori chiar dacă el este un bărbat ok, tu îl vei respinge ori trata ca pe cineva toxic. Pădurea nu are numai uscături, ține minte asta.

Citește și:

Când e cu adevărat benefică în relație! Curiozitatea vă ajută să aveți un cuplu mai solid

Ce trebuie să știi dacă intri într-o relație cu un bărbat evitant

Nu mai asculta atât de mult de prietene

Sigur, ele țin la tine și vor să te protejeze, însă are loc un fenomen numit proiecție. Respectiv pe povestea ta ele proiectează principiile și valorile lor, dar și experiențele lor anterioare.

La polul opus te pot încuraja să fii cu cineva care nu te atrage nicicum sau care ar putea fi potrivit pentru ele, însă nu pentru tine.

Tu ești singura în măsură să decizi pe viața ta, nu altcineva și dacă faci o greșeală nu e capătul pământului. O iei ca pe o experiență și înveți din ea.

 

Foto: Shutterstock

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă