3 detalii surprinzătoare pe care nu le știai despre hainele vedetelor

Publicat pe

Celebritățile au nevoie să fie foarte atente la aspectul lor, iar parte din focus este îndreptat către haine și accesorii care ne captivează atenția. Unele vedete și-au prezentat public colecțiile imense de haine, pantofi și accesorii, iar altele sunt renumite prin prețurile piperate pe care le plătesc pentru haine de lux.

Astfel de informații ajung să fie foarte vizibile și ne pot face să credem că toate celebritățile au la dispoziție un stilist și o garderobă elegantă fără sfârșit, care conține exclusiv branduri renumite. De fapt, realitatea e mult mai nuanțată. Iată câteva lucruri care te vor face să regândești relația dintre celebrități și hainele lor:

  1. Și vedetele poartă haine ieftine

Nu toate hainele care par scumpe au prețul la care te aștepți. De multe ori, o ținută elegantă sau chic a fost creată cu piese vestimentare care nu doar că nu costă exorbitant, dar care sunt de fapt foarte ieftine Stiliștii au găsit mai multe vedete care au fost fotografiate în haine din comerț disponibile la prețuri mici. Printre acestea se numără Blake Lively, Cara Delavigne, Elizabeth Olsen, Emmy Rossum, Jamie Chung, January Jones, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Kate Bosworth, Kate Hudson sau Kate Mara.

În plus, ținutele rezultate nu sunt tocmai casual, ci arată deosebit de elegant. Asta demonstrează că nu ai nevoie de haine de lux ca să te îmbraci ca o vedetă. Din contră, poți găsi haine cu stil chiar și cu un buget mic, cum sunt aceste bluze și cămăși convenabile. Piese vestimentare interesante poți găsi la toate prețurile – important este cum le asortezi și cât de bine le accesorizezi.

  1. Unele vedete poartă ținutele de pe covorul roșu de mai multe ori

Există un fel de regulă nescrisă a modei conform căreia o ținută nu se poartă de mai multe ori pe covorul roșu (sau la evenimente la fel de importante). În ultimii ani, din ce în ce mai multe vedete au îndrăznit să încalce această regulă și să poarte mai mult decât o dată același outfit elegant. Bineînțeles, expunerea mediatică mare a acestor vedete însemnă și că gestul lor nu rămâne neremarcat.

Printre vedetele care au purtat au purtat aceleași haine la mai mult decât un singur eveniment se numără Cate Blanchett, Kate Middleton, Kirsten Dunst, Michelle Obama, Tiffany Haddish, Rita Moreno, Keira Knightley, Kim Kardashian sau Deepika Padukone, potrivit Harpers Bazaar.

  1. Majoritatea vedetelor nu pleacă acasă cu hainele de pe covorul roșu

Doar o parte din vedete dețin hainele pe care le poartă la gale, decernări de premii și alte evenimente speciale. Cele mai multe au înțelegeri cu designerii vestimentari. În funcție de faima vedetei și a designerului, se pot face diferite acorduri. Cele mai cunoscute celebrități sunt plătite cu sume consistente pentru a purta rochia unui designer – se vehiculează chiar și recompense între 100.000 și 250.000 de dolari, potrivit Business Insider.

După eveniment vedeta returnează ținuta respectivă, însă există și excepții. În situații deosebite, haina poate fi oferită în dar, așa cum s-a întâmplat cu Jennifer Lopez și rochia sa verde memorabilă marca Versace, care a făcut furori la premiile Grammy din 2000. Ceea ce se întâmplă cu hainele după ce ajung din nou la designer depinde de el. Marile case de modă le păstrează în arhive, iar când spațiul de depozitare devine insuficient, se organizează un eveniment pentru vânzarea faimoaselor ținute.

Un fenomen mai recent constă în apariția firmelor care se ocupă cu închirierea de ținute de lux, destinate evenimentelor exclusiviste. Acestea sunt o opțiune bună pentru cei care fac parte din lumea show businessului, dar care nu au un statut de vedetă suficient de proeminent ca să aibă acorduri cu designeri vestimentari.

Sursă foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter