3 lucruri de care trebuie să ții cont înainte de prima întâlnire

Publicat pe de Catalina Cristescu

Prima întâlnire… sună banal, doar ai avut atâtea! Însă atunci când celălalt îți place mult, încărcătura emoțională e puternică. Și ai tendința să faci greșeli, iată ce să eviți.

Nu discuta tot înainte de prima întâlnire

Până să vă vedeți poate discutați mult la telefon sau online. Și așa ajungeți să vă spuneți povestea vieții, să abordați diferite aspecte care mai bine se tratează față în față.

Prin telefon sau mesaje nu poți observa nuanțele conversației sau interacțiunii, iar când petreci ore vorbind înainte de prima întâlnire se poate ca la cina respectivă să nu mai aveți ce să vă spuneți.

Citește și:

Cât de mare este satisfacția sexuală în relațiile de lungă sau scurtă durată

Cine minte mai mult despre câți parteneri sexuali a avut? Bărbații sau femeile?

Prințesa de gheață rămâne acasă!

Nu vrei să i se urce la cap, așa cum spun fetele, însă tu ești o femeie. Cum ar fi să îți asumi ceea ce simți? Și ce dacă vede că îl placi? Nu de aceea ați ieșit împreună?

Când ai o atitudine rece bărbatul se poate simți respins și bate în retragere. În plus, cum puteți să vă conectați unul la celălalt, dacă fiecare play it cool?

Scoate portofelul

Bun, el te-a invitat în oraș este cavaleresc ca el să plătească consumația, însă este un gest de eleganță și respect din partea ta să duci mâna la portofel și să spui să îți dea nota.

Contează pentru bărbat să vadă că depui efort și nu se va simți folosit.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter