3 motive pentru care vedem un bărbat mai bun decât e în realitate

Publicat pe

Sunteți la început de relație, nu îl cunoști foarte bine dar deja îl privești ca pe un Făt-Frumos. Iată de ce îl vezi un bărbat mai bun decât poate fi.

Te-ai îndrăgostit…

… și ai ochelari roz pe nas! Te afli în perioada de idealizare a relației și partenerului, când ai fluturi în stomac și totul pare minunat.

Fiind îndrăgostită observi numai calitățile și defectele se estompează, ori pornind de la o singură calitate îi croșetezi mental și alte calități pe care nici nu le are.

Citește și:

O relație la distanță poate fi în avantajul tău! Ce ai de câștigat

Vrei să-ți înveți copilul să doarmă singur? Pune în practică acest exercițiu

E un bărbat foarte atractiv

Faptul că arată bine, e un bărbat frumos, te face să proiectezi asupra lui multiple calități influențată de efectul de halou menționat anterior.

Însă calitățile fizice nu le garantează și pe cele morale…

Proiectăm asupra lui calitățile noastre

Un fenomen ce poate părea neobișnuit se întâmplă în realitate extrem de des. Dacă tu ești o persoană sinceră, să fii convinsă că și el este sincer, doar ce se aseamănă se adună, nu?

Mie îmi place să ies? Sigur și el e sociabil și petrecăreț și cât de bine ne vom distra împreună, în acest caz fiind implicată și ghicirea viitorului, o capcană mentală.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter