3 soluții dacă aveți o viață sexuală care lasă de dorit

Publicat pe de Catalina Cristescu

O viață sexuală de slabă calitate arată că lucrurile scârțâie în cuplu, că există anumite tensiuni și disfuncționalități pe alte planuri decât cel sexual. Ce e de făcut? 

Reconstruiți intimitatea emoțională

Voi mai vorbiți și vă ascultați în mod real? Și nu legat de ce facturi trebuie plătite sau ce probleme au mai creat copiii.

E necesar să restabiliți comunicarea, tandrețea, discuțiile savuroase, interesante, pline de umor, efectiv să reîncepeți să vă facă plăcere să petreceți timpul împreună.

De asemenea e important să vă recunoașteți și numiți cu sinceritate nevoile. Ce aveți nevoie unul de la celălalt?

Citește și:

Efectul Coolidge sau elementul care îi face pe unii bărbați să fie infideli

Ai auzit de excitația la animale de pluș? Perversități sexuale care te vor șoca

Rezervați timp pentru voi

Poate v-ați concentrat atât de mult pe job sau familie, copii, încât ați uitat să mai fiți un cuplu. Programați-vă seri sau zile întregi numai voi doi.

De asemenea creați atmosfera necesară pentru sex! Ca și cum sunteți la primele întâlniri și abia așteptați să ajungeți în pat cu celălalt, influențând lucrurile să se ajungă la asta.

Stabiliți ce înseamnă o viață sexuală bună

Uneori, compromisul asumat e cheia inclusiv în ceea ce privește sexul. Dacă ai între 21 și 40 de ani, atunci să știi că media pentru categoria ta de vârstă e de 3 partide de sex pe săptămână.

Dacă există un decalaj între de câte ori vrea el și de câte ori vrei tu, stabiliți o frecvență rezonabilă pentru amândoi.

Apoi reglementați și tipul de sex, ce dorește să încerce fiecare, ce limite nu se vor depăși niciodată…

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter