4 vise care îți arată că trebuie să îți faci ordine în viață

Publicat pe de Catalina Cristescu.

Visezi des și îți place să analizezi ce ai visat? Iată 4 vise care îți arată că trebuie să îți faci ordine în viață! E timpul să iei atitudine!

Te urmărește cineva de care fugi

Visele tale sunt un fel de filme de acțiune în care ești urmărită de răufăcători? Poate ești genul care evită de regulă conflictele, tocmai pentru ca ceilalți să nu se supere pe tine și să te părăsească.

Ori cine te urmărește este simbolul unei persoane sau situații din viața ta, al unei emoții pe care nu-ți dai voie să o simți, sau o parte din tine pe care o reprimi.

Conduci și mașina nu are frâne

Conduci, ai viteză mare, vrei să pui frână să oprești mașina, dar frânele nu funcționează. Te confrunți cu o situație dificilă care parcă a scăpat de sub control?

Ai o perioadă grea și ai nevoie de ajutor, de suport? Simți că le duci tu pe toate și nu te poți baza pe nimeni?

Visul îți indică să iei o pauză, să-ți evaluezi viața, prietenii, partenerul și să le transmiți celorlalți ce simți tu și ce nevoie ai de la ei.

Citește și:

Greșeli pe care le fac părinții și afectează copilul la maturitate

Ai insomnii? 5 plante de apartament care te ajută să dormi mai bine

Alergi după tren sau autobuz

În vis alergi după aceste două mijloace de transport și nu le prinzi, întârzii la o întâlnire importantă.

Subconștientul tău îți semnalează că viața trece pe lângă tine și tinzi să pierzi momente esențiale alături de cei dragi sau anumite șanse.

Poate că este timpul să îți analizezi puțin stilul de viață, să faci o ordine a priorităților.

Ai rolul principal într-un scenariu apocaliptic

Dacă ți-ai nota visul ai câștiga Oscarul cu un film SF? Scenariul apocaliptic poate reprezenta haosul din viața ta, o situație în care te simți în pericol.

Visele sunt metoda prin care inconștientul ne trage un semnal de alarmă și ne sugerează mai mult sau mai puțin discret că nu ne simțim confortabil cu ceea ce se întâmplă și este nevoie de o schimbare pentru a ne recâștiga starea de bine.

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton