5 accesorii, un singur produs: uscare a părului și coafare în același timp

Publicat pe

Nu întâmplător părul tău arată diferit după ce pleci de la salon, chiar dacă ai ales să fie doar spălat și uscat, deși acasă tu faci același lucru! În saloanele de înfrumusețare se folosesc produse de styling profesionale și astfel simți cel mai bine, pe… părul tău, diferența pe care o face un uscător de înaltă calitate. Vești bune, însă! Dyson a creat, pentru acasă, un produs fabulos care înglobează cinci instrumente de styling!

După testarea riguroasă a diferite tipuri de păr și texturi în laboratoarele companiei, Dyson a conceput o serie de accesorii special concepute pentru fiecare tip, indiferent că vorbim despre păr uscat și deteriorat, fire rebele, păr afro sau drept și lipsit de volum.

Cea mai nouă tehnologie Dyson acoperă firele rebele dintr-o singură mișcare!

Inspirat de stiliștii profesioniști, noul accesoriu împotriva firelor rebele al uscătorului de păr Dyson Supersonic folosește efectul Coandă pentru a acoperi firele rebele cu șuvițele mai lungi. Efectul wow este asigurat, te vei convinge de asta la final!

Părul sănătos reflectă lumina și atunci când părul nu lucește așa cum vedeți în reclame nu dați vina doar pe produsele cosmetice de haircare! Căldura excesivă pe care o degajă uscătorul de păr poate supraîncălzi părul și asta înseamnă mai puțină strălucire și o textură aspră a părului.

Însă, controlul inteligent al căldurii al uscătorului de păr Dyson Supersonic previne temperaturile extreme, protejând-ul împotriva supraîncălzirii. Părul mai puțin deteriorat reflectă mai multă lumină într-o singură direcție, astfel încât aspectul este neted și lucios.

Dacă nu ai timp pentru coafarea părului, află că tehnologia Air Multiplier a uscătorului de păr Dyson Supersonic asigură uscare și styling în același timp!

Motorul mic Dyson, dar puternic în versiunea V9 este de 6 ori mai rapid comparativ cu alte motoare de uscătoare de păr. Așadar, combinat cu tehnologia Air Multiplier, produce un jet controlat de aer, cu viteză mare și presiune mare, pentru uscare rapidă și coafare precisă.

Ce poate face Dyson Supersonic pentru părul tău

  • Are trei trepte de viteză

Uscătorul Dyson Supersonic  HD07 are trei trepte de viteză pentru uscarea părului, în funcție de nevoi: viteză Mare pentru uscare rapidă și coafare, viteză Medie pentru uscare normală și viteză mică pentru difuzor.

  • … și patru setări de căldură

Uscătorul de păr Dyson Supersonic dispune de 4 setări pentru controlul optim al temperaturii: 100°C pentru uscare și coafare rapidă, 80°C pentru uscare standard, 60°C pentru uscare blândă, respectiv 28°C pentru un flux constant de aer rece.

  • … dar și un accesoriu pentru firele rebele

Accesoriul ideal pentru coafuri pe păr drept. Acoperă firele rebele cu șuvițele mai lungi de păr pentru un aspect neted, strălucitor 1, folosind doar aer. Se recomandă a fi utilizat pe părul uscat și drept sau pe părul îndreptat.

  • Și un concentrator de coafoare!

Designul mai lat și mai subțire al concentratorului reproiectat pentru coafare creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru aranjarea părului. Și pentru că aerul este concentrat, puteți coafa câte o secțiune de păr – fără a deranja restul părului.

  • Wow, atașament Gentle Air!

Proiectat pentru a fi blând cu părul subțire și scalpul sensibil, noul accesoriu Gentle Air difuzează aerul, creând un flux de aer slab și mai rece – uscând rapid părul, în același timp.

  • Difuzor pentru definirea buclelor, minunat!

Reproiectat pentru a dispersa aerul uniform în jurul șuvițelor de păr, Difuzorul simulează uscarea naturală, reducând firele rebele și definind buclele și onduleurile. Dinții mai lungi ai difuzorului vă permit să coafați mai mult păr ȋn acelaşi timp, cu mai mult control – și să pătrundeți mai adânc în păr.

  • Păr creț sau afro? Nici o problemă!

Proiectat pentru păr creț sau afro, noul accesoriu cu dinți rari are dinții mai robuști pentru a întinde părul pe măsură ce este uscat sau adăuga volum și formă.

  • Nu va aluneca, relaxează-te!

Padul termic antiderapant previne alunecarea uscătorului de păr Dyson Supersonic HD07 și protejează suprafețele împotriva supra-încălzirii.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter