5 idei de cadouri reușite pentru bărbați

Publicat pe

Ce ne place mai mult? Să dăruim sau să primim cadouri? Indiferent de răspunsul la această întrebare, vine un moment în viața fiecăruia dintre noi, când trebuie să facem un cadou. Și dacă destinatarul mai este și un bărbat important din viața noastră, lucrurile se pot complica peste măsură. Fie că este soțul, tatăl, fratele, bunicul, fiul sau un simplu amic, îți vei dori să aduci un zâmbet de mulțumire pe fața bărbatului special din viața ta. 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-holding-black-tote-bag-1040823/

Aruncă un ochi pe sugestiile de mai jos și asigură-te că reacția lui va fi pe măsura intenției tale. 

Ceas

Să începem așadar cu un cadou clasic! Pur și simplu nu ai cum să dai greș cu un ceas. Asigură-te că iei în calcul gusturile lui, contextul în care îl va purta și ținutele la care îl poate asorta. Este un sportiv avid sau un om de afaceri mereu pe fugă? Asigură-te că prinde la timp meciul și nu își lasă clientul cu ochii în soare oricât de ocupat ar fi. 

În funcție de gusturile lui, poți alege modele mai sobre sau mai jucăușe, sau poți merge pe o variantă sigură, ceva care se potrivește și stilului casual sau sport. Data viitoare când vrea să afle ora, cu siguranță nu-și va verifica telefonul!

Sursa foto:

https://www.pexels.com/photo/apple-apple-watch-2-black-chrome-437037/

Set de bărbierit

Fie că bărbatul din viața ta de abia a ieșit din adolescență, e un tânăr în toată puterea cuvântului, sau se bucură de o binemeritată pensionare, orice mascul are nevoie de o trusă de îngrijire personală. Mai ales în aceste vremuri în care părul facial a devenit mai mult un statement decât un simplu accesoriu. 

Asigură-te că imaginea domnului tău tinde spre excelență și orice apariție este una de efect. Fii sigură că se va gândi la tine de fiecare dată când primește un compliment!

Sursa foto:

https://www.pexels.com/photo/straight-razor-kit-995300/

Haine

Poți spune vreodată că garderoba ta este cu adevărat completă? Probabil că nici el nu gândește asta! Surprinde-l cu un tricou, o jachetă, o curea sau o pereche de pantaloni eleganți. În pană de inspirație? Arunca o privire pe colecția Just Cavalli și vezi ce i se potrivește. Tocmai i-ai ușurat următoarea vizită în dressing sau în fața șifonierului.

Sursa foto:

https://www.pexels.com/photo/assorted-clothes-996329/

Parfum

În ce context ai întâlnit parfumul care ți-a devenit semnătură pentru restul vieții? Știi sigur care este, dar oare îți amintești de unde a început povestea?

Combinația potrivită de arome poate deveni un ajutor de nădejde atunci când de-abia ne descoperim sau construim identitatea. Deși nu știa că îi trebuie, acest cadou poate fi exact ce avea nevoie.Cine știe, poate tocmai i-ai trezit interesul. 

Sursa foto:

https://www.pexels.com/photo/white-perfume-bottle-3785784/

Articole sportive 

Tu când ai făcut ultima dată sport? Ok, poate că nu ești împăcată cu răspunsul, dar știm cu toții cât de important este exercițiul fizic pentru noi, aproape la fel de important precum o dietă echilibrată. Fie că îi place să alerge, să ridice greutăți, sau pur și simplu să bată mingea cu băieții în weekend, sunt șanse extrem de slabe ca domnul din viața ta să nu se bucure de un cadou cu tentă sportivă, precum un set de greutăți, pantofi de alergat sau poate chiar o bicicletă. Mai știi, poate acesta este imboldul pe care îl aștepta.

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/illustrations/fotbal-minge-3d-raytracing-blender-257489/ 

Indiferent ce alegi din articolele de mai sus, sau din miriadele de alte posibilități, ține minte că acest cadou este despre el și stilul lui. Ai grijă să i se potrivească și să fie încorporat fără  probleme în viața lui de până acum. Va aprecia cu siguranță gestul. 

(P) Material publicitar realizat împreună cu Sportcouture

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter