Ai început să ieși cu un tip nou și ceva nu pare în ordine? Atenție, să nu fie narcisist

Publicat pe de Catalina Cristescu

Abia v-ați cunoscut și parcă e prea bine, prea frumos, prea… perfect și un buton de panică sună undeva în fundalul minții tale? Poate ai dat de un narcisist…

El e special

Narcisicii au această nevoie să fie glorificați, admirați, cred despre sine că sunt niște ființe absolut speciale prin urmare există ei și restul lumii pe niște multe trepte mai jos.

Ți-a dat senzația că ar trebui să îi mulțumești zilnic lui Dumnezeu pentru prezența lui în viața ta? Ține să îi recunoști supremația și superioritatea absolută?

Citește și:

Ai prea des rolul de salvator pentru bărbații din viața ta? Ce spune asta despre tine

Ghid pentru o despărțire sănătoasă! Ce trebuie să faci dacă vrei să pui punct relației

Se urcă singur pe piedestal

Un narcisic e strălucitor dar și arogant, vorbește despre sine cu maximă prețuire și nu de multe ori își exagerează sau își pune într-o lumină incredibilă talentele, abilitățile, reușitele. Chiar dacă ele sunt aparent… normale.

Are masca generozității

Cum se poate ca un narcisic lipsit total de empatie să fie generos, poate chiar implicat în serioase acțiuni caritabile?

Dacă asta îi conturează o imagine senzațională, în ochii oamenilor este din nou special pentru tot ajutorul oferit, atunci nu discutăm despre generozitate pură, ci de un alt mijloc de a-și crea un statut.

Surprize, vacanțe, flori…

Ce femeie nu ar fi impresionată? Planifică în cel mai mic detaliu seri romantice, excursii interesante? Asta ține de fapt de nevoia de control și manipulare.

Mai simplu spus el te dă pe spate și devine obiectul adorației tale!

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter