Brandul Gina’s ne încântă cu noi aparate pentru stilizarea părului!

Publicat pe

Anul trecut, dar și în acest an buclele afro sunt printre cele mai îndrăgite tipuri de coafuri. Este o coafură senzațională, seducătoare și exotică și este ideală atât pentru zilele obișnuite, cât și pentru evenimente importante la care mergi. Ginas și-a făcut prezența pe piață cu ondulatorul pentru bucle afro, cu una dintre cele mai subțiri tije existente, de 7 mm. Aprecierea clientelor nu a încetat să apară pentru acest aparat profesional ce oferă bucle strânse, strălucitoare și perfecte. Iar de curând gama s-a extins, acum existând aparate electrice precum plăci de păr pentru îndreptat, pentru creponat, uscător, perie electrică, dar și alte tipuri de ondulatoare, precum cel pentru producerea buclelor de efect ca valurile mării. 

Așadar, din dragoste pentru stilizarea părului, dar și pentru protejarea lui, Ginas a mărit colecția cu aparatură la fel de calitativă. Să vedem mai jos câteva dintre noile opțiuni dintre care poți alege. 

Uscătorul de păr Ginas – un aparat ce nu trebuie subestimat

Acest uscator de par profesional pe cât e de mic, pe atât e de puternic. Fiind de dimensiuni compacte îl face bff-ul tău de luat în orice călătorie. Are o putere de uscare de până la 2000W. Dispune de trei setări de căldură, ca tu să alegi temperatura perfectă în funcție de structura ta capilară. Ai posibilitatea de a seta viteza de uscare în funcție de nevoi, tocmai de aceea este și ideal de luat în vacanțe. 

Dacă ai părul lung știi și tu că la hotel cu un uscător de-al lor îți ia o veșnicie până se usucă jumătate din el. Cu uscătorul Ginas părul tău e uscat în doi timpi și trei mișcări. Uscătorul are un cablu lung de 2 metri deci îți poți usca părul în fața oglinzii cu ușurință, fără să fii încurcată de el. 

Ondulatorul de păr pentru obținerea buclelor în valuri

Pentru unii distracția abia începe și acum își iau concedii în țări călduroase, în timp ce acasă începe să ne clănțănească deja dinții în gură. Dacă tot mergi la mare, de ce să nu o porți și în părul tău ca accesoriu? Acest ondulator de pe ginas.ro te va ajuta să obții bucle lejere, relaxate, ce se vor potrivi de minune în atmosfera similară de acolo. Dispune de patru trepte de reglare a temperaturii, deci este potrivit pentru toate tipurile de păr. Vei obține un look inedit, atractiv, rapid și fără efort, iar părul tău va fi protejat. Capătul dispune chiar și de izolare termică deci vei fi ferită de orice pericol de arsură. 

La mare n-ai timp de pierdut, distracția e în toi de dimineața până seara și repeat! Tocmai de aceea acest ondulator este ideal de luat cu tine, fiindcă se încălzește rapid, ești gata cât ai zice pește. În plus, mai știi de câte ori te-ai întors din drum fiindcă nu mai știai dacă ai oprit un aparat de styling, fiind pe fugă? Cu acest ondulator grija aceasta este de domeniul trecutului, fiindcă după 60 de minute de inutilizare aceste se oprește automat. Deci dacă te trezești în mijlocul dansului la un beach party că nu mai știi dacă ai închis sau nu ondulatorul, fără grijă poți dansa în continuare toată noaptea!

Acestea sunt doar două dintre noile aparate de stilizare a părului de la Ginas. Dacă vrei să le descoperi pe toate și să-ți completezi colecția, accesează site-ul oficial www.ginas.ro.

Părul frumos îl obții folosind aparate profesionale, așa că alege-le pe cele de la Ginas!

Contact:

0736 166 221

[email protected]

Str. Pandurilor, nr.42, Rădăuți, Suceava

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter