Ce detestă bărbații la femei! 3 lucruri care sunt turn off total

Publicat pe de Catalina Cristescu

Fie că ești la început de relație sau într-un stadiu mai avansat evită aceste lucruri. Ce detestă bărbații la femei!

Graba

Când bărbații se simt presați o iau la fugă. Poate că știai deja asta și ai renunțat să mai insiști cu anumite lucruri.

Însă și graba intră tot la capitolul sperietoare de bărbați. Când accelerezi ritmul lucrurilor, să vă mutați rapid împreună, să vă căsătoriți sau să faceți un copil deși vă știți de 3 luni asta descurajează bărbații.

Mare atenție și cu partea de social media și expunerea poveștii voastre. Unele femei ca să se simtă securizate vor să își schimbe rapid statutul din singură într-o relație.

Însă aceasta este o securizare falsă, care nu are legătură cu ceea ce se întâmplă în mod real în cuplu.

Citește și:

Făceai asta în copilărie în glumă, dar pentru unii e un fetiș sexual puternic

Ai copii? De ce este important să îți iei o vacanță doar pentru tine!

Pasivitatea

Frumusețea nu este de ajuns dacă e însoțită de o atitudine plată. Lipsa de inițiativă, plictisul ca stare permanentă de spirit nu sunt nici pe departe incitante.

Bărbatul simte nevoia să te vadă vie, să vii cu propuneri, să-l stimulezi nu doar vizual ci și intelectual, să fii o provocare mentală, intelectuală pentru el.

Lipsa feminității

Femeile puternice sunt extrem de seducătoare, însă trebuie avut în vedere pericolul castrării psihologice a bărbatului. Când simte că masculinitatea lui este amenințată, tinde să evadeze din relație.

Și ce îi potențează lui masculinitatea? Ei bine, feminitatea ta! Lasă-l să schimbe becul, deși poți face asta foarte bine singură, să-ți deschidă portiera ori că simte că te protejează.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter