Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Calități și defecte ale persoanelor născute în prima zi a lunii

Publicat pe

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Acest număr este înzestrat cu o mulțime de semnificații mistice, de la unicitate, putere și ambiție, până la singurătate și izolare. Dacă te-ai născut în prima zi a lunii, trebuie să știi că acest număr are valențe pozitive și este considerat norocos în contexte din viața de zi cu zi. Iată care sunt defectele și calitățile celor născuți cu această cifră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Acest număr reprezintă începutul, punctul de pornire, fundația, fiind asociat cu puterea absolută, unicitatea și creația. Întotdeuna este importantă prima zi a anului, prima zi a lunii sau prima zi la un loc de muncă. Dintre toate cifrele numerologie, 1 are o semnificație vibrațională puternică, persoanele născute sub acest număr având aspirații mărețe, calități de lider și o influență puternică aspura celor din jurul lor.

Persoanele născute în prima zi a lunii, au calități desăvârșite, dar și o tendință individualistă, gust pentru risc și o ușoară agresivitate. Sunt persoane care tind să forțeze nota atunci când lucrurile nu evoluează în felul dorit.

Citește și: Ce este picătura chinezească

Citește și: Sfântul Ciprian, sărbătorit pe 2 octombrie.Cine a fost, tradiții și rugăciuni

Citește și: Fructe și legume bogate în vitamina C

Citește și: Ce este gutiera.Ce rol are și când trebuie folosită 

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Persoanele reprezentate de numărul 1 în numerologie sunt independente și au aspirații mari pe toate planurile vieții. Își doresc să realizeze totul pe cont propriu și să nu depindă de alții în nicio privință.

Printre defectele acestor persoane, se poate număra și egoismul. Au tendința de a lua deciile care îi avantajează, chiar dacă ceilalți au de suferit. Nu stau bine la capitolul răbdare, având tendința de a interveni atunci când lucrurile nu evoluează în ritmul dorit.

Sunt persoane încăpățânate și nu renunță ușor la unele idei sau principii de viață. Au un usșor complex de superioritate.

Sunt firi independente și puternice

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Persoanele reprezentate de numărul 1 în numerologie sunt puternice, independente și gata să o ia de la capăt de fiecare dată. Au spirit de inițiativă și organizare, calitățile de lideri fiind cele care îi recomandă.

Sunt persoane apte, competente și gata să-și atingă obiectivele cu orice preț. Nu se dau în lături de la muncă, conștienți fiind că rezultatul dorit cere sacrificii. Nu le place să li se dicteze direcția, fiind persoane care iau inițiativa singure.

O calitate remarcabilă este aceea de a-i motiva pe ceilalți. Sunt empatici și înțeleg momentele de vulnerabilitate ale celor din jurul lor.

Numărul 1 este reprezentat de Magician

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Când vine vorba de Tarot, numărul 1 este reprezentat de cartea Magicianului. Aceste persoane pot da dovată de gelozie și impulsivitate.

În Tarot, cartea Magicianului înseamnă potențialul omului de a primi ceea ce își dorește de la viață. Mai mult, poate semnifica puterea de manipulare a celor din jur și a situațiilor din viața de zi cu zi. Magicianul este egosit și nu ține cont de prejudiciile pe care le cauzează celorlalți.

Magicianul mai înseamnă încrederea în propria persoană și voința pentru a atinge diferite țeluri.

Compatibilități pentru cei reprezentați de numărul 1

Ce semnificații are numărul 1 în numerologie. Persoanele reprezentate de numărul 1 se potrivesc foarte bine cu cele reprezentate de numerele 3 și 6. În schimb, vor avea o serie de conflicte cu persoanele reprezentate de alte numere și suferă atunci când intră în relații cu acestea.

Persoanele reprezentate de numărul 3 sunt energice, amuzante, expresive și prietenoase. În același timp, persoanele reprezentate de numărul 6 sunt echilibrate, au grijă de cei din jurul lor, sunt protectori și creează armonie în mediul în care se află.

Sursa foto: Pexels

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter