Ce trebuie să faci pentru a avea o relație de durată și ferită de infidelitate

Publicat pe de Catalina Cristescu

O relație de durată se construiește și se menține cu multă muncă! Psihologii te învață câteva lucruri care cresc succesul relației și scad șansele infidelității.

Vino cu ceva nou

Știm deja că bărbații sunt vizuali, prin urmare renunță în casă la treningul lăbărțat și poartă haine mai drăguțe care să-ți scoată în evidență formele.

Apoi, acordă mai multă atenție ținutelor tale, părului. Poate este timpul pentru o nouă tunsoare, culoare de păr, un nou stil vestimentar și nu uita de sală.

Noutatea se reflectă și în câmpul intelectual. Nu ați mai mers demult la teatru sau la operă? E timpul! Sau orice altă activitate intelectuală care vă stimulează pe amândoi.

Arată-i admirația

Poate vei spune că îi face bine la orgoliu, dar nu despre asta vorbim aici. Bărbații au nevoie să fie valorizați, validați, să le fie hrănită masculinitatea.

Pune accentul pe lucrurile bune pe care le face, pe calitățile lui, se va simți complimentat iar tu vei renunța la critică.

Cine vine cu plăcere la o parteneră care îl toacă mărunt, îl critică și este constant nemulțumită?

Citește și:

4 motive pentru care bărbații uită de preludiu. Nu o fac intenționat

Vrei să ieși din nou la întâlniri? Greutățile cu care se confruntă o mamă singură

O relație de durată are nevoie de adrenalină

La propriu! Poate sună ciudat, dar frica unește oamenii. Mergeți la un circuit de formula 1 unde să conducă el, săriți cu parașuta, parapanta, zburați cu balonul, mai vedeți ocazional câte un film horror.

Dezvoltați un nou hobby de a merge cu bicicleta pe munte, orice activitate care dă un boost de adrenalină.

Fii tandră

Bărbații nu sunt de fier, au nevoie să primească iubire, să fie sărutați, îmbrățișați, iar dacă din tandrețe o dați în sex cu atât mai bine.

Află care este limbajul dragostei pentru el și pune-l cât mai des în practică. Se simte iubit dacă îi faci cafeaua dimineața?

Trezește-te cu 10 minute mai devreme și fă gestul asta pentru el…

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter