Cercetătorii au decis! 3 defecte pe care le au oamenii inteligenți

Publicat pe de Catalina Cristescu

Ai ce discuta cu ei sau ce învăța de la ei. Însă persoanele cu IQ mare au păcatele lor. Cercetătorii au descoperit 3 defecte pe care le au oamenii inteligenți.

Se culcă foarte târziu

Oamenii inteligenți sunt un fel de păsări de noapte. Nu sunt matinali, se culcă foarte târziu, și de multe ori cele mai bune idei le vin după căderea serii.

Ba chiar noaptea lucrează cel mai bine, se pot concentra și sunt foarte eficienți.

Înjură des

În trecut, vorbele urâte nu erau considerate apanajul persoanelor cu statut social înalt, ci al oamenilor needucați, vulgari.

Astăzi, atât bărbații cât și femeile nu se mai cenzurează, iar injuriile au devenit cumva acceptate social. Deși în continuare o femeie nu este privită cu ochi buni dacă înjură.

Însă psihologii au descoperit că persoanele slobode la gură au un vocabular foarte bogat și talente oratorice peste medie.

Citește și:

Evită aceste gafe! Greșeli pe care le fac femeile și îndepărtează bărbații

Ai început să uiți? 5 plante care te ajută să ai o memorie mai bună

Sunt dezordonați

Asta e o problemă pentru partenerii lor maniaci cu ordinea și curățenia. Iar dacă la prima vedere dezordinea e asociată cu lenea, oamenii inteligenți au în tot haosul propria lor ordine.

Mai mult, dezordinea stimulează creativitatea și apariția de idei noi, interesante. Practic ieși din normă și depășești limitele.

Foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter