Cristina Ich stârnește noi controverse prin ultimele sale postări pe Instagram. Cum au reacționat fanii

Publicat pe

Dacă până acum și-a obișnuit urmăritorii cu poze din shooting-uri senzuale sau din vacanțe exotice, de data aceasta, frumoasa Cristina Ich a ales să le vorbească acestora despre un subiect extrem de personal și intim.

Numele Cristinei Ich este, la ora actuală, din ce în ce mai des pe buzele românilor – iar asta nu datorită poveștii de dragoste pe care o trăiește alături de Alex Pițurcă, ci mai degrabă carierei de succes pe care a reușit să și-o clădească prin propriile forțe. O femeie pe cât de puternică, pe atât de frumoasă, Ich se poate lăuda la momentul actual cu campanii de modeling pe plan național și internațional, din domenii precum fashion & make-up, românca fiind în prezent imaginea unui celebru brand de bijuterii și având planuri mărețe pentru viitor.

Iar dacă începuturile au fost unele timide, ea apărând initial în clipuri pe YouTube alături de Bromania, bruneta a reușit cu ușurință să își croiască calea către celebritate. Iar asta se datorează unui singur lucru: promisiunilor pe care și le-a făcut încă de când era mică, așa cum a povestit ea Instagram-ul ei, în cea mai recentă postare.

Îndrăzneață ca întotdeauna, Ich a vorbit deschis despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului și despre promisiunile pe care și le-a făcut pentru a merge mai departe, de fiecare dată cu fruntea sus. Postarea frumosului model a strâns peste 50.000 mii de aprecieri și a stârnit o mulțime de comentarii, atât pro, cât și contra.

christina_ich

„Mi-am promis sa nu renunt atunci cand lucrurile nu ies din prima asa cum mi le-am imaginat. Mi-am promis sa fiu independenta si sa nu depind de nimeni. Asta pentru ca m-ar priva de multe lucruri, dar mai ales de libertate: cel mai important lucru pentru mine. Din 14 mai, alege sa fii liber si descopera un loc unde promisiunile tale conteaza: promisiunea.ro #tucepromitiazi'

Când unul dintre fani i-a răspuns că uneori este mai distractiv să îți încalci promisiunile, Cristina i-a raspuns rapid, lăsându-o fără replică:

@biancapeinteres
Mama obisnuia sa-mi spuna: „Femeia nu trebuie sa fie independenta, femeia trebuie sa fie suverana!'. Nu stiu cat de mult m-au influentat vorbele ei, insa mi-au ramas intiparite in minte, chiar daca nu i-am dat dreptate intru totul. De la mama am invatat multe si continui sa o fac. O promisiune e un angajament pe care il iei, fata de tine sau fata de cei care te inconjoara, si pe care trebuie sa ti-l asumi. Stii vorba aia „Promisiunea data e datorie curata?' Daca iti tii sau nu promisiunile facute spune multe despre tine, te defineste ca persoana.

Rămâne de văzut la ce s-a referit frumosul model în încheierea postării, unde le spunea fanilor să fie pe fază pe 14 mai – noi nu putem decât să stăm cu sufletul la gură, pentru că pare ceva promițător!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter