Cum să devii femeia care întotdeauna ți-ai dori să fii?

Publicat pe

Puține femei sunt 100% mulțumite de felul în care arată sau de viața pe care o au. Partea bună este că asta ne face să avem întotdeauna ceva de îmbunătățit. Nu ne vom plictisi niciodată. De aceea, schimbările mici pe care le putem face zilnic, în timp, se transformă în pași mari și reușim să ajungem la varianta ideală de a fi. Îți propunem în acest articol câteva trucuri pe care le poți aplica începând chiar de acum. 

Totul începe cu acceptarea 

Cunoști genul acela de femeie care, deși din punct de vedere fizic nu este „90-60-90', atunci când apare la un party sau la o întâlnire de business, reușește să capteze toate privirile și să anime orice atmosferă? Prin atitudinea ei, zâmbetul larg, încrederea și siguranța în sine se face plăcută, indiferent de grupul în care s-ar afla. Care este secretul ei? Simplu: așa cum spun francezii, „bien dans sa peau', adică se simte bine în pielea ei.  Atunci când te accepți așa cum ești și te bucuri de moment, emani și acea încredere în tine care inevitabil îi inspiră și pe cei din jurul tău. Acceptarea nu înseamnă resemnare, ci înțelegerea faptului că momentul în care te afli acum poate fi îmbunătățit și că este în puterea ta să devii din ce în ce mai bună, indiferent de situație. 

Fă schimbări în viața ta 

Dacă în momentul de față nu ești mulțumită de un anumit aspect al vieții tale, în loc să te plângi constat de asta și să „îți înnebunești' toate prietenele cu „ofurile' tale, ce ar fi să cauți moduri drăguțe prin care rezolvi problema? Orientează-te către soluții și nu către probleme. Caută trucuri simple și schimbări mici pe care le poți face pentru a îmbunătăți aspectele mai puțin plăcute din viața ta. Testează și joacă-te! De exemplu, dacă simți că viața ta este o rutină și vrei să schimbi asta, începe cu pași mici. Schimbă-ți lookul sau alege să te vopsești cu o nuanta de vopsea pe care nu ai folosit-o niciodată până acum. Fă o schimbare radicală în stilul ținutelor pe care le porți. Dacă de mult timp te gândești să îți faci un tatuaj, găsește un model care să te reprezinte și fă-ți o rezervare la salon. 

Dăruiește-ți tu ce ai vrea să primești de la alții

Noi, femeile, avem capacitatea de a oferi enorm de multe lucruri, emoție, iubire, afecțiune celor dragi. Când vine vorba de propria persoană, de multe ori tindem să ne punem pe ultimele locuri în clasamentul celor mai importanți oameni din viața noastră. Ce ar fi dacă pentru o vreme ai schimba puțin raportul și ți-ai da voie să fii pe primul loc? Începe cu lucruri mărunte pe care ți le poți dărui. De exemplu, dacă îți place să primești flori sau cadouri simple, nu aștepta ca altcineva să ți le aducă, ci oferă-ți-le tu. Nu trebuie să fie ziua ta pentru a găsi un motiv de a sărbători și de a-ți face un cadou. La fel, dacă iubești călătoriile și vrei să vizitezi cât mai multe locuri noi, nu aștepta ca altcineva să propună vacanța, organizeaz-o tu și bucură-te de ea cu sau fără prieteni sau iubit. 

Spune „nu' relațiilor toxice din viața ta

Există peste  7,3 miliarde de oameni pe această planetă, așa că de ce am alege să „conviețuim' tocmai cu cei cu care nu ne înțelegem sau care nu ne înțeleg? Relațiile și oamenii din viața noastră ne influențează mai mult decât am crede. Ne pot aduce un plus de valoare sau dimpotrivă, ne pot împiedica să ajungem acolo unde ne dorim. Un partener care nu te observă, nu te apreciază sau prietenii care te critică în mod constant te pot face să îți pierzi încrederea în tine. Cu siguranță, există în jurul tău și persoane care aduc lucruri benefice și schimbări care te inspiră, te susțin în proiectele tale și în ceea ce îți dorești să devii. Fă mai mult loc în viața ta pentru astfel de oameni și cu siguranță vei fi mai fericită. 

Nu uita că drumul către obiectivele tale ține doar de tine!

Shursa foto: Shutterstock 

(P) Articol publicitar realizat in colaborare cu Mega-Image

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter