d’aucy și Chef Cătălin Scărlătescu spun „oui” și a doua oară. La Festivalul Gustului Românesc (P)

Publicat pe

Se ia Chef Cătălin Scărlătescu, se amestecă bine cu daucy, brand internațional de conserve de legume, după care se dă drumul la campania daucy: pentru gusturi și pofte' în cadrul ediției de anul acesta a Festivalului Gustului Românesc. Bun de tot!

Și, știți cum e, când găsim o rețetă care ne place, o repetăm cu drag. Din 10 mai și toată luna iunie, daucy este alături de Chef Cătălin Scărlătescu, la toate seriile programate ale festivalului. Una din cele mai așteptate reprezentații culinare marca Chef Cătălin Scărlătescu a fost chiar weekendul trecut sub egida „Festivalul scoicilor', un regal de savoare, mirosuri fine și arome la Constanța: mixuri așteptate sau combinații îndrăznețe, toate sugestiile îndrăgitului Chef au încântat vizitatorii. Un plus a fost și că s-a derulat în paralel cu Noaptea Muzeelor, astfel încât Piața Ovidiu din Constanța s-a transformat sâmbătă într-un pelerinaj al bunului gust și al dorinței de cunoaștere.

„Festivalul Gustului Românesc' este o caravană a bunătăților specific românești, ce se desfășoară în 10 orașe din toată țara, unde doritorii de mâncăruri alese îl vor putea întâlni pe Chef Cătălin Scărlătescu alături de partenerii săi și îi vor degusta preparatele.

Dar de ce participă un brand internațional, cu origini franceze, la un festival de mâncare tradițională românească? Pentru că legumele delicioase și hrănitoare cum sunt cele oferite de daucy pot mulțumi gusturile din întreaga lume. Drept dovadă, tot mai mulți români le preferă, iar noi dorim să fim alături de ei cât mai des pentru a le aduce preparate gustoase și de cea mai bună calitate pentru toată lumea, de la mic la mare.

Dacă v-am trezit interesul și papilele gustative, vă invităm într-un număr impresionant la Festivalul Gustului Românesc. Detalii privind datele și locațiile veți afla chiar pe pagina de Facebook / Chef Cătălin Scărlătescu sau pe Facebook / daucy România. Deci, ce urmează?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter