De ce nu mai vrea soția ta să facă sex

Publicat pe

Nu vei putea afla totul despre femei, oricât de mult te-ai strădui. La fel cum femeilor le este greu să înţeleagă anumite lucruri pe care le fac/vor bărbaţii, şi reprezentanţii sexului puternic se simt neputincioşi atunci când este vorba despre femei. În plus, se spune despre femei că într-o relaţie ele sunt cele care decid să pună capăt partidelor de sex.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai vrea soția ta să facă sex. Mai degrabă ar citi o carte, şi-ar spala părul, ar spala haine, cu alte cuvinte ar face orice altceva în locul unei partide de amor. Poate că soţia ta n-a fost mereu aşa, poate că la un moment dat relaţia voastră era fierbinte şi nu puteaţi rezista prea mult timp fără să ajungeţi în pat.

Între timp, ceva s-a întâmplat, iar pasiunea dintre voi s-a stins.

Cum noi nu avem cifre oficiale, apelăm la americani. Se estimează că peste 20 de milioane de cupluri trăiesc o viaţă aproape lipsită de sex (adică mai puţin de 10 acte sexuale pe an), iar sexologii cred că în jumătate din cazuri este alegerea femeilor. Cei mai mulţi dintre bărbaţi se simt confuzi, răniţi şi respinşi de faptul că soţiile lor nu mai vor să facă sex.

Citește și: Denise Rifai și Cătălin Măruță s-au întâlnit în trafic:„Te iubesc mult de tot, mor după tine’. Cum a reacționat Eva

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia:„Este un om…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Cristi Iacob cu soția lui și ce spune despre copii:„Evident că vrem. Ne-am gândit cu seriozitate la lucrul ăsta…’ / EXCLUSIV

Mai ales că nu înţeleg motivul pentru care jumătăţile lor fac asta. Cum nimeni nu poate spune cu mâna pe inimă că are orice răspuns când este vorba despre femei, cel mai bine este să le întrebi pe ele de ce nu mai vor un anumit lucru.

De ce nu mai vrea soția ta să facă sex? Ei bine, nu există un singur răspuns. Unele dintre femeile intervievate pur şi simplu nu ştiu nici ele cauza pentru care au renunţat la partidele de amor.

Sunt confuze şi chiar şi-ar dori ca libidoul lor să fie la fel de ridicat ca odinioară. Unele sunt mai clare, motivele variind de la durere în timpul actului sexual până la furie şi depresie. În timp ce altele au spus că abia au născut şi că nu vor să mai rămână însărcinate prea curând.

Despre femei #1: Durerile în timpul actului sexual scad libidoul

Durerea în timpul partidelor sexuale este, pentru multe femei, ceea ce sunt disfuncţiile erectile pentru cei mai mulţi dintre bărbaţi. Le este jenă să vorbească despre subiect cu partenerii, prefera să sufere în tăcere şi să renunţe la sex. (Cine şi-ar dori sex dacă doare?).

Iar similitudinile cu disfuncţiile erectile nu se termină aici: durerile în timpul actului sexual pot avea mai multe cauze: unele fizice, iar altele pe fond nervos; unele uşor de remediat, unele greu de combătut, însă totuşi rezolvabile prin terapie.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter