Delia: „Aș face un documentar despre Florin Salam, nu ai cum să nu vezi că e aur”

Publicat pe

Delia Matache este un artist complet, iar asta pentru că multe dintre piesele ei sunt compuse chiar de ea și care nu pot fi interpretate prea ușor de către alți cântăreți. Fanii o știu de pe vremea când cânta în trupa N&D, pe la începutul anilor 2000, iar în prezent face parte din juriul emisiunilor concurs iUmor și X Factor România.

În 2015, lansează albumul „Pe aripi de vânt', în timp ce piesa cu același nume ajunge pe locul 1 din topul hit-urilor mai multe săptămâni la rând. De-a lungul timpului, și alte piese ajung să fie ascultate la radio și tv.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Delia a vorbit despre artiștii de la noi.

„Aș face un documentar despre viața lui Florin Salam, nu ai cum să nu vezi că e aur, că are mult potențial. A doua persoană ar fi Cheloo', a spus celebra cântăreață. 

Artista a povestit despre presiunea pe care o resimte atunci când vine vorba despre vârsta ei.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic s-a întâmplat ceva? care e problema? Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh. Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta (…) În esență, suntem niște copii dezvoltați. Nu ai voie să uiți de asta, pe mine m-a marcat copilăria mea', a mărturisit Delia.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter