Felul în care dormiți arată cât sunteți de fericiți în cuplu! Oamenii de știință se referă la un detaliu surprinzător

Publicat pe de Catalina Cristescu

Există tot felul de modalități de a proba cât sunteți de fericiți în cuplu, cât de bună va fi relația voastră, însă ce porți sau nu în timpul nopții se pare că transmite multe…

În sezonul rece lucrurile sunt cam clare, uneori nu știi ce să mai pui pe tine, inclusiv în pat dacă temperatura în casă nu e foarte prietenoasă.

Pe de altă parte, ofertele diferitelor branduri sunt fabuloase… cămăși de noapte, pijamale scurte sau lungi, dantele, mătăsuri, îți vine să le cumperi pe toate numai ca să te răsfeți pe tine.

Iar cum bărbații sunt de regulă vizuali, contează să fii atractivă chiar și când vine ora de culcare. Cu toate astea, cercetătorii ne dau puțin peste cap teoriile!

Citește și:

Pleci în vacanță? Cercetătorii îți recomandă să nu pierzi timpul cu poze! Și au 100% dreptate

3 dovezi că este un bărbat care nu-și dorește o relație de la tine

Se pare că acele cupluri care dorm complet dezbrăcate au un grad mult mai mare de satisfacție în relație, comparativ cu cei care dorm îmbrăcați.

Ce presupune expunerea nudității? Multă acceptare de sine, acceptare a celuilalt, intimitate fizică dar și emoțională, atingerea pielii care pentru kinestezici e un semn al iubirii.

Foto: Shutterstock

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă